Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2012, 10:37:38
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-indiferent de optiunile politice...adica sa votam cu oricare dintre partidele corupte? sa alegem raul cel mai mic ,cum se tot zice..dar de ce sa alegem raul? sa nu alegem raul deloc,e cel mai bine,adica sa nu mergem la vot(eu nu am mers)
-Nu există om care să spună că are dragoste de țară și de neam , că are frică și dragoste de Dumnezeu care să meargă la vot și să valideze conștient un sistem putregăit !
-
Intr-o zi vom da socoteală oricum și am face bine sa fim pregătiți pentru a răspunde la întrebarea ” da’ tu ce ai făcut in vremea aia ?! ” A valida un sistem corupt prin girarea încrederii și viitorului țării unei factiuni care promovează anti romȃnismul, unor grupări anti creștine și profund corupte moral înseamnă o trădare a însăși principiilor pentru care luptăm și o trădare a neamului !”
-atunci cand avem niste oameni cu frica de Dumnezeu pe care am putea sa-i votam,cand ar exista niste politicieni care sa nu fie corupti,satanisti,comunisti,securisti,masoni.....a tunci si numai atunci sa mergem la vot,si sa votam binele
-si daca nu alegem, ce se intampla? toata lumea vad ca se da antisistem ca nu au votat ca toata lumea e la fel si blablabla. Bun, daca nu votezi, singurul lucru care se intampla e ca dai impresia tie nu iti pasa ce fac politicienii cu tine. sau crezi ca ii pasa cuiva ca antiecumenism nu a votat?
-ok, inteleg ca nu va duceti, dar NU AVETI DREPTUL SA II FACETI PE CEI CE AU VOTAT TRADATORI DE TARA, CLAR?
-deci sa inteleg , sa raspund la intrebarea ''tu ce ai facut in vremea aia'' cu ''am stat cu mana in fund si m-am plans'' e mai reponsabil decat ''m-am dus si eu, si am incercat sa aleg cea mai buna varianta(dupa cum m-a dus mintea)"
-si de unde ar avea motivatia sa se bage candidatii astia perfecti in politica, daca publicul lor tinta nu merge la vot si nu are incredere in nimeni?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29