Citat:
În prealabil postat de ioanna
Anul trecut tu insuti ai propus un regulament pentru forum in care ai specificat ca nu se permit jigniri si atacuri la persoana. Asta daca tot ai amintit de caracter.
|
Ma tem ca pe acea vreme, Ioanna, chiar tu considerai ca acel regulament nu ar trebui respectat si nu ai sprijinit initiativa, in schimb ai sprijinit permanent grupul din care facea parte Theodor_de_Adrian_Iga ... cum faci si azi.
Poate vrei sa ne reamintim despre
"... atitudinea exprimata clar in favoarea denigrarii credintei ortodoxe de cei 13 atei sau amici ai acestora, precum si pentru mentinerea acestui forum moderat superficial si inconstant, plin de postari fara legatura cu topicul facute de unii ignoranti, chiar putin plictisiti si cateodata scarbiti, acesti oameni care-l neagau pe Dumnezeu isi permiteau ca pe orice tema sa dea lectii ...
cei 13 atei si amicii lor erau la acea vreme: N.Priceputu, NeInocentiu, cocacoc, Theodor_de_Mopsuestia, zzzzzz, Dumitru73, laviniu, ai2, ioanna, Mihailc, EmaSimonam, un_nepocait, iustin10" astazi multi dintre ei ori au fost banati ori ne-au parasit. Doamne ajuta !"
... dar nu cred ca ar trebui sa mai continuam discutia pe acesta tema.
Citat:
Domnule Theodor, nu puneti la suflet toate malitiile care se spun. Sunteti un veteran al forumului, deci stiti ca atacurile la persoana pentru discreditarea argumentului se practica periodic.
|
Pe acest forum, dupa cum ai constatat si tu Ioanna, "atacurile la persoana pentru discreditarea argumentului" au fost folosite fara limita mai ales de atei, catolici si sectanti. Nu o sa le ducem lipsa ! Poti continua insa pe privat discutiile cu bunul tau prieten Teodor_de_Adrian_Iga ... nu va opreste nimeni.
Citat:
... nu pot sa fiu ipocrita si sa admit ca eu cred in geocentrism, din moment ce am rezerve fata de aceasta teorie.
|
Ioanna, iti apreciez sinceritatea dar aici ne deosebim. Eu afirm fara ipocrizie ca geocentrismul este singura varianta cosmologica corecta si in acord cu Scriptura si traditia ortodoxa, insa nu geocentrismul este subiectul sau scopul principal al credintei ortodoxe.
Citat:
Acestea fiind spuse, ma pot retrage de la discutiile de pe acest topic. Doamne ajuta!
|
Poate te razgandesti :)) Doamne ajuta!