Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2012, 02:25:43
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Thumbs up Domnul a dat, Domnul a luat; fie Numele Domnului binecuvantat!

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Ma retrag de pe forum. Am cerut deja stergerea contului. Mi se rupe de parerea unora despre mine.
Oricum nu dau doua parale pe adevarul mistic, indiferent la ce nivel.
In sfarsit putem vedea adevarata fata si caracterul josnic al acestui individ, Adrian Iga alias Theodor_de_Mopsuestia.

"Vai noua, ca suntem lesne cartitori si, in valmasagul necazurilor vietii, in loc sa zicem ca si Iov: "Domnul a dat, Domnul a luat; fie Numele Domnului binecuvantat!", noi cu gandul, cu vorba si cu fapta ne smintim! De aceea, ferice de cei ce se invrednicesc sa urmeze pilda dreptilor, care cu rabdarea se incing si catre cele de sus intorcandu-se, cu glas de smerenie glasuiesc: Aliluia!" Acatistul Sfantului Arhanghel Rafail
Vechi 17.11.2012, 02:33:21
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
In sfarsit putem vedea adevarata fata si caracterul josnic al acestui individ... Theodor_de_Mopsuestia.
Anul trecut tu insuti ai propus un regulament pentru forum in care ai specificat ca nu se permit jigniri si atacuri la persoana. Asta daca tot ai amintit de caracter.
Vechi 17.11.2012, 03:08:24
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Locație: Romania
Exclamation Atacuri la persoana pentru discreditarea argumentului ?

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Anul trecut tu insuti ai propus un regulament pentru forum in care ai specificat ca nu se permit jigniri si atacuri la persoana. Asta daca tot ai amintit de caracter.
Ma tem ca pe acea vreme, Ioanna, chiar tu considerai ca acel regulament nu ar trebui respectat si nu ai sprijinit initiativa, in schimb ai sprijinit permanent grupul din care facea parte Theodor_de_Adrian_Iga ... cum faci si azi.

Poate vrei sa ne reamintim despre

"... atitudinea exprimata clar in favoarea denigrarii credintei ortodoxe de cei 13 atei sau amici ai acestora, precum si pentru mentinerea acestui forum moderat superficial si inconstant, plin de postari fara legatura cu topicul facute de unii ignoranti, chiar putin plictisiti si cateodata scarbiti, acesti oameni care-l neagau pe Dumnezeu isi permiteau ca pe orice tema sa dea lectii ...

cei 13 atei si amicii lor erau la acea vreme: N.Priceputu, NeInocentiu, cocacoc, Theodor_de_Mopsuestia, zzzzzz, Dumitru73, laviniu, ai2, ioanna, Mihailc, EmaSimonam, un_nepocait, iustin10" astazi multi dintre ei ori au fost banati ori ne-au parasit. Doamne ajuta !"

... dar nu cred ca ar trebui sa mai continuam discutia pe acesta tema.

Citat:
Domnule Theodor, nu puneti la suflet toate malitiile care se spun. Sunteti un veteran al forumului, deci stiti ca atacurile la persoana pentru discreditarea argumentului se practica periodic.
Pe acest forum, dupa cum ai constatat si tu Ioanna, "atacurile la persoana pentru discreditarea argumentului" au fost folosite fara limita mai ales de atei, catolici si sectanti. Nu o sa le ducem lipsa ! Poti continua insa pe privat discutiile cu bunul tau prieten Teodor_de_Adrian_Iga ... nu va opreste nimeni.

Citat:
... nu pot sa fiu ipocrita si sa admit ca eu cred in geocentrism, din moment ce am rezerve fata de aceasta teorie.
Ioanna, iti apreciez sinceritatea dar aici ne deosebim. Eu afirm fara ipocrizie ca geocentrismul este singura varianta cosmologica corecta si in acord cu Scriptura si traditia ortodoxa, insa nu geocentrismul este subiectul sau scopul principal al credintei ortodoxe.

Citat:
Acestea fiind spuse, ma pot retrage de la discutiile de pe acest topic. Doamne ajuta!
Poate te razgandesti :)) Doamne ajuta!

Last edited by neica_nimeni_altul; 17.11.2012 at 03:57:19.
Vechi 17.11.2012, 09:12:47
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
cei 13 atei si amicii lor erau la acea vreme: N.Priceputu, NeInocentiu, cocacoc, Theodor_de_Mopsuestia, zzzzzz, Dumitru73, laviniu, ai2, ioanna, Mihailc, EmaSimonam, un_nepocait, iustin10" astazi multi dintre ei ori au fost banati ori ne-au parasit. Doamne ajuta !"
eu sunt încă aici
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43