![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma iertati, dar am impresia ca discutam zadarnic . Mai observ ca de la postare la postare intrati in alte si alte lucruri , prin rastalmacirea spuselor mele, care conduc la discutii interminabile pt. limitele forumului . A discuta , de exemplu, care este fiinta lui Dumnezeu si cum poate ajunge omul asemenea lui Dumnezeu , dupa duh (EXACT CUM AM SI SCRIS) si nu dupa fiinta , sunt lucruri elaborate de dogmatica si este dificil sa continuam astfel . Eu insa va multumesc pt. dialogul de pina acum si va doresc nevointa rodnica pe drumul ortodoxiei ! Ma retrag rugindu-va ca inafara de parerile personale sa lecturati macar Canonul Sf. Andrei Criteanul , asa la repezeala si apoi puteti incerca si lucruri mai elaborate . O seara cu pace adevarata !
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, unde DRAGOSTE nu e, nimic nu este!
Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poartă cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. Dragostea nu cade niciodată. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum ramane cu aplicarea : http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15661
Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) Last edited by cristiboss56; 31.10.2012 at 20:23:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Pacat totusi ca nu a inteles ca noi nu suntem la concurs, ci doar vorbim, ne sfatuim. |
|
||||
|
||||
![]()
Este! Adam dupa cadere a cunoscut binele si raul si prin cunosterea raului a cunoscut moartea
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
pe bune?! Pentru a simti placere trebuie sa ai in primul rand ratiune, element ce la animale lipseste
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba mai mult...nu se mâncau nici măcare între ele.
|
|
||||
|
||||
![]()
asa se vehiculeaza.
ps (off topic): Dar eu ma intreb un T-Rex sau un megalodon ce mancau atunci? Last edited by stefan florin; 31.10.2012 at 23:47:40. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|