![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt mai multi in spatele blogului respectiv, unii se cunosc, dar n-am sa dau nume aici. Statutul lor monahal nu cred ca are relevanta, nu haina face pe om. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Grecii la randul lor au luat-o de la neoprotestantii americani, pe filiera paranoii cu codul de bare, pe urma a benzii magnetice, stramosii "cipului", in viziunea tehno-apocaliptica. |
|
|||
|
|||
![]()
Totdeauna dracul e mai prost decat un crestin vrednic; deci nu orice om se fereste de cipuri, exemple fiind destule chiar si pe acest topic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conteaza care-s daunatoare, nu mai daunatoare; acest fel de a pune problema dovedeste preocuparea de a justifica latura convenabila a subiectului prin incriminarea altei laturi, ambele fiind la fel (de incriminabile). Ca si cum ai spune: "Parinte, cum e mai daunator, sa incalc sapte porunci sau numai doua?" Apoi, nu stii daca eu am celular, dar te aventurezi in afirmatia ca as avea incurajat de faptul ca tu nu concepi sa nu ai tu; eu n-am celular, insa recunosc ca am avut cand am avut nevoie. |
|
||||
|
||||
![]()
si de unde ai dovada ca aceste cipuri ar fi 666? Daca 666=cipuri atunci UNDE SI CINE ESTE FIARA APOCALIPTICA (Antihristul) care a inceput deja pecetluirea lumii? Tu ca un crestin vrednic (care e mai destept decat dracul) ar trebui sa stii
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca au cipuri, ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine zis! Asa e; eu unul nu am nimic de ascuns. Sincer, daca faimosul cip nu dauneaza sanatatii, si ar fi obligatoriu, as accepta punerea lui sub piele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
sa nu uitam de calculator si de internet
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|