Citat:
În prealabil postat de Raoul
Eu raspunsesem intrebarii daca omul are si alternative la actele cu cip. Am zis ca da, si am aratat care sunt cele doua posibilitati si costurile aferente. Ce nu ai priceput??
Si da, eu am vorbit si cu duhovnicul, pentru ca am simtit nevoia s-o fac. Dupa cate texte, articole si bazaconii am gasit si citit pe net, eram deja intr-o ceata deansa si am avut toata nadejdea ca duhovnicul ma poate ajuta. Si mi-a zis clar ca un pasaport biometric NU e lepadare, ca nu scrie acolo ca ma lepad de Hristos si nici nu dau vreo semnatura in sensul asta!
Si acum daca e sa vorbim de control si monitorizare, consider telefoanele mobile de mii de ori mai nocive decat un pasaport care il folosesc doar cand ma duc in Turcia sau mai stiu eu unde! De telefoane insa nu zice nimeni nimic, si nici nu va indurati sa va lepadati de ele. Nici voi si nici fetele bisericesti care sunt impotriva cipurilor!
Oameni buni, pacatele ne duc in iad, nu un cip de pe un act. Constiinta voastra ce va spune, cum si cu ce credeti ca L-ati suparat pe Dumnezeu mai tare? Cu pacatele comise sau printr-un act biometric??
|
Excelent punct de vedere, ca si al fratelui AlinB.