Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserici Protestante
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2012, 23:28:52
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Dar nu inteleg supararea de la sfarsit . Mai bine ar fi zis,intristare,aia o simt si eu. Dar suparare?

Lasati supararea si folositi arma bunavointei dupa cum e scris : "da de baut dusmanului tau,si vei gramadi carbuni aprinsi pe capul lui"
Pai vi s-a dat, si tie si testoasei, si de baut si de mancat. Vi s-a tot dat, da' nu va mai satura Dumnezeu!!!
Dupa care mai si scuipati acolo unde-ati lins. Si veniti sa ne tineti morala si altele.
Pai, asta-i caracter??? Voi limite nu aveti? Nici urma de bun simt?...

In fine, treaba voastra... Veti fi avind nefericiri prea mari si deh, trebuie sa vi le poarte si voua cineva, pe unde s-o nimeri... Bine. Le port de-acum si eu.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2012, 13:04:24
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Pai vi s-a dat, si tie si testoasei, si de baut si de mancat. Vi s-a tot dat, da' nu va mai satura Dumnezeu!!!
Dupa care mai si scuipati acolo unde-ati lins. Si veniti sa ne tineti morala si altele.
Pai, asta-i caracter??? Voi limite nu aveti? Nici urma de bun simt?...

In fine, treaba voastra... Veti fi avind nefericiri prea mari si deh, trebuie sa vi le poarte si voua cineva, pe unde s-o nimeri... Bine. Le port de-acum si eu.
Adica tu zici ca ne intoarcem impotriva Bisericii care ne a hranit. Si in plus mai facem si morala inutila. Faptu ca adaugi si pe altii la inima ta ,nu inseamna ca iti elimini mama ,care este Biserica. Nu am zis nimic rau impotriva Bisericii pe care o iubesc si o consider corabia spre mantuire.Ci am zis impotriva atitudinii multora,care folosesc aceasta corabie de salvare,ca pe un crucisator ,si nu le pasa de cei care se zbat in apa
Eu nu sunt 100% sigur ca atitudinea aceasta e ortodoxa si dreapta . De aia imi permit sa o si critic. Nu ca imi pasa atat de mult de protestanti si altii .Pentru ca Dumnezeu stie cel mai bine ce va face cu toti.Ci imi pasa de fratii ortodocsi,ca sa nu se lase amagiti de forma,si sa uite fondul. Sa nu fie politistii altora,ci proprii lor politisti . Daca am dreptate sau nu, se va vedea ,si o sa o recunosc . Dar cata vreme nu distrug ceea ce este ,ci doar indemn sa nu se uite nici de poruncile Domnului , deocamdata nu vad gresala mea,dar nici nu exclud sa gresesc,si sa nu am eu insumi dreptul sa judec pe altii.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2012, 14:11:38
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Adica tu zici ca ne intoarcem impotriva Bisericii care ne a hranit. Si in plus mai facem si morala inutila. Faptu ca adaugi si pe altii la inima ta ,nu inseamna ca iti elimini mama ,care este Biserica. Nu am zis nimic rau impotriva Bisericii pe care o iubesc si o consider corabia spre mantuire.Ci am zis impotriva atitudinii multora,care folosesc aceasta corabie de salvare,ca pe un crucisator ,si nu le pasa de cei care se zbat in apa
Eu nu sunt 100% sigur ca atitudinea aceasta e ortodoxa si dreapta . De aia imi permit sa o si critic. Nu ca imi pasa atat de mult de protestanti si altii .Pentru ca Dumnezeu stie cel mai bine ce va face cu toti.Ci imi pasa de fratii ortodocsi,ca sa nu se lase amagiti de forma,si sa uite fondul. Sa nu fie politistii altora,ci proprii lor politisti . Daca am dreptate sau nu, se va vedea ,si o sa o recunosc . Dar cata vreme nu distrug ceea ce este ,ci doar indemn sa nu se uite nici de poruncile Domnului , deocamdata nu vad gresala mea,dar nici nu exclud sa gresesc,si sa nu am eu insumi dreptul sa judec pe altii.
Bine Iustin. Tu le stii mai bine pe ale tale.
Nu vreau sa te mai supar, faci cum consideri, desigur. Toate cele bune!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ecumenism? BogdanF2 Generalitati 150 21.12.2014 21:06:04
Ecumenism ancah Biserica Ortodoxa Romana 206 31.05.2010 03:51:19
ecumenism alexandra Generalitati 15 20.04.2008 16:10:49
Ecumenism Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 178 08.10.2007 20:02:36
Ecumenism Noesis Generalitati 13 17.07.2007 09:35:57