Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Pai vi s-a dat, si tie si testoasei, si de baut si de mancat. Vi s-a tot dat, da' nu va mai satura Dumnezeu!!!
Dupa care mai si scuipati acolo unde-ati lins. Si veniti sa ne tineti morala si altele.
Pai, asta-i caracter??? Voi limite nu aveti? Nici urma de bun simt?...
In fine, treaba voastra... Veti fi avind nefericiri prea mari si deh, trebuie sa vi le poarte si voua cineva, pe unde s-o nimeri... Bine. Le port de-acum si eu.
|
Adica tu zici ca ne intoarcem impotriva Bisericii care ne a hranit. Si in plus mai facem si morala inutila. Faptu ca adaugi si pe altii la inima ta ,nu inseamna ca iti elimini mama ,care este Biserica. Nu am zis nimic rau impotriva Bisericii pe care o iubesc si o consider corabia spre mantuire.Ci am zis impotriva atitudinii multora,care folosesc aceasta corabie de salvare,ca pe un crucisator ,si nu le pasa de cei care se zbat in apa
Eu nu sunt 100% sigur ca atitudinea aceasta e ortodoxa si dreapta . De aia imi permit sa o si critic. Nu ca imi pasa atat de mult de protestanti si altii .Pentru ca Dumnezeu stie cel mai bine ce va face cu toti.Ci imi pasa de fratii ortodocsi,ca sa nu se lase amagiti de forma,si sa uite fondul. Sa nu fie politistii altora,ci proprii lor politisti . Daca am dreptate sau nu, se va vedea ,si o sa o recunosc . Dar cata vreme nu distrug ceea ce este ,ci doar indemn sa nu se uite nici de poruncile Domnului , deocamdata nu vad gresala mea,dar nici nu exclud sa gresesc,si sa nu am eu insumi dreptul sa judec pe altii.