![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă sunt apocrife, nu sunt inspirate de Duhul Sfânt. De fapt, unii din autorii apocrifelor declară ei înșiși că nu sunt inspirați, alții evident nu sunt (exemplu Evanghelia lui Iuda).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Dar și Enoh, al șaptelea de la Adam, a proorocit despre aceștia, zicând: Iată, a venit Domnul cu zecile de mii de sfinți ai Lui" (Iuda 1:14) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa revenim la topic...ti-am postat 3 trimiteri biblibe pe care nu le-ai luat in seama |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Apropo: ai verificat parabola? Apare undeva termenul "suflet", ori "nemuritor"? ![]() Și acum să vedem ce te doare: Isaia 14:9-17 se referă la împăratul Babilonului, dar în același timp la căderea lui Lucifer, întregul capitol fiind presărat cu metafore, deci un limbaj poetic. Dacă folosești acest argument spre a demonstra că în Sheol există activitate, va trebui să explici cum de chiparoșii și cedrii din Liban declamă poezii (v.8). Va trebui de asemenea să numeri de câte ori apare aici termenul "suflet", ori "nemurirea sufletului". După ce ne vei lămuri, voi trece la următoarele două pasaje biblice. Nu te grăbi, ia-o meticulos că-ți acord suficient timp (nu o să mai postez o vreme căci am ceva de făcut). Last edited by osutafaraunu; 31.05.2012 at 10:34:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai citit ultima frază din postarea mea? Dacă nu-ți ajunge, îți mai acord o săptămână pentru documentare...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
Despre suflet, duh si starea omului in moarte | tricesimusquintus | Secte si culte | 1674 | 06.02.2012 09:56:04 |
Despre suflet | allisa | Intrebari utilizatori | 14 | 20.02.2011 09:58:29 |
Intrebare despre suflet | Adelinaa | Generalitati | 3 | 11.06.2009 11:52:43 |
Despre suflet | silverstar | Generalitati | 64 | 09.01.2007 18:43:52 |
|