![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai nou se leaga si de mesajale pe care nu-l priveste. Sau o fi avand eticheta de papagal sub talpa si n-am observat? Sa ne fie cu iertare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă doresc o noapte înțeleaptă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci, de acum încolo putem să ne dispensăm de logică când discutăm probleme teologice ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Respectele mele [totuși]! O noapte liniștită! Last edited by osutafaraunu; 20.01.2012 at 22:36:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu cred că-mi stă în putere, rătăciți ne-ați considerat și înainte de topicul acela, deci fiți liniștită logica dumneavoastră nu are fisuri. De vină e doar prejudecata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ti-am adresat vreun mesaj direct - faptul ca te-ai identificat cu unul din "cei doi papagali" totusi spune ceva. A poza in cel intelept nu e lucru mare dragul meu - incearca sa fii mai subtil pe viitor. Dar vad ca o cauti cu lumanarea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Care respecte? Dupa ce ne batjocresti credinta?
Acum am sa-ti repet un mesaj placut tie: Ma tot intreb ce o fi credinta asta adventista (daca o putem numi credinta)? Oare credinta asta ne-a pastrat noua identiatea ce o avem astazi? Oare datorita credintei adventiste ne numim noi astazi poporul roman, vorbim noi aceeasi limba, avem aceleasi obiceiuri si traditii? Oare Stefan Cel Mare, Mihai Viteazu, poporul roman si ceilalti domnitori de seama au fost adventisti? hmm..ma indoiesc. Cand ei luptau cu paganii pentru reintregirea tarii, pentru pastrarea identatii neamului nostru credinta ta dragul meu nici nu exista. Acum sa vina sa dea lectii credintei poporului meu mi se pare jignire. Deci te rog trage tu concluzia cine pe cine denigreaza? |
|
|||
|
|||
![]()
Credo quia absurdum... un adventist a spus-o, ori mi se pare mie?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|