![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Numai Dumnezeu este nemuritor 2. Isus Cristos este arthanghelul Mihai De aici tragem concluziile: a) arthanghelii sint muritori b) Domnul nostru Isus Cristos este muritor Asta inseamna ca: A. Fie Dumnezeu Fiul e muritor (lucru negat de dumneavoastra) B. Fie Domnul nostru Isus Cristos e doar om si nu Dumnezeu de vreme ce a murit Am ramas blocata pe aceasta logica pe care am inteles-o de la dumneavoastra, va rog sa-mi clarificati punctele A) si B) Si sa nu uit: daca dumneavoastra spuneti una si eu inteleg alta, fie dumneavoastra nu explicati suficient de bine, fie eu sint limitata. Nu puneti reaua credinta pe primul loc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici eu nu am vrut sa discut cu tine neaparat,am vrut sa scriu tot ceea ce am scris pentru cei care vor sa citeasca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Stiu. Si mi-o asum. In topicul cu ignorarea sectantilor am si spus ca oamenii mai inteligenti decat mine m-au sfatuit sa nu fac prostia asta. Dar eu in incapatanarea mea am facut ce am crezut eu ca pana la urma sa ajung la aceeasi concluzie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logică primară, domnule: ați spus că doar Dumnezeu este nemuritor. Per a contrario, îngerii sunt muritori. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: cand te lupti cu diavolul nu-i de glumit |
|
|||
|
|||
![]()
Recitiți postările mele #180 și #190 ca să nu mai floodăm fără sens topicul.
Asta va trebui să faceți dumneavoastră înșivă. Vă rog nu-mi cereți mie să vă pun ordine în gânduri. Citat:
Incorect. Am spus că Arhanghelul Mihail este de fapt Domnul Hristos. Nu e chiar același lucru. În prejudecata dumneavoastră și a tuturor (dar a absolut tuturor) catolicilor și ortodocșilor de pe topic mi-ați sucit fraza aceasta intenționat, căci pentru dumneavoastră există mai mulți arhangheli. Eu -conform Bibliei- cunoscu Unul singur. Incorect. Nici măcar în dreptul îngerilor nu puteți afirma lucrul acesta. Îngerii răi vor fi muritori (sau mă rog, de jure deja sunt), deocamdată sunt cât se poate de vii. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă interesează să aflu de ce sunt "incredibile" învățăturile adventiștilor și mai ales care sunt acelea. Deocamdată v-ați cantonat pe una din învățături (care nici măcar nu face parte din doctrinele fundamentale ale azș), nici aceasta n-ați clarificat-o că ar fi incredibilă și nici n-ați abordat altele. Bănuiesc că ar fi mai multe, odată ce s-a folosit pluralul...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"păzește porunca fără prihană și fără vină până la arătarea Domnului nostru Isus Cristos pe care, la timpul potrivit, o va face cunoscută fericitul și unicul Stăpânitor, Regele regilor și Domnul domnilor, singurul care are nemurirea, care locuiește într-o lumină de nepătruns, pe care nici un om nu l-a văzut și nici nu va putea să-l vadă, căruia să-i fie cinste și putere veșnicã. Amin!" (1 Tim. 6,14-16 - versiunea Catolică) "și au înlocuit gloria Dumnezeului nepieritor cu imitația chipului omului pieritor, al păsărilor, al patrupedelor și al reptilelor." (Rom.1,23 - versiunea Catolică) Nicio aluzie la încercarea dvs. taxonomică de mai sus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Nu v-ati gandit la varianta ca, Cel care-i comanda pe ingeri este diferit de ei? Cu astfel de logica va laudati? P.S. Dvs. ati deschis acest topic despre "inataturi incredibile" ale adventistilor. Ati enuntat una singura, care nu pare deloc incredibila. Mai aveti si alta "invatatura incredibila" sau doar ati facut putin praf? Last edited by grasu77; 20.01.2012 at 17:19:00. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|