Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.01.2012, 16:41:43
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Spune 99 cu cine discuta Daniel in capitolul 10 ? Atunci cand ii spune despre Mihail ?
Vechi 18.01.2012, 16:46:51
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
De unde ați ajuns la concluzia asta bizară ? Care e raționamentul ? Dacă Dumnezeu binevoiește să dea unui înger putere asupra altui înger, cine sunteți dumneavosatră să contestați acest lucru ?
Acel care a zis:"Sa fie Lumina" , acela care printr-un singur cuvant a facut toata creatia, impliciti ingerii care ulterior au devenit diavoli oare e nevoie sa se lupte cu ei? e suficient un singur cuvant si acestia ar putea disparea din existenta. Un cuvant al Domnului, nu un razboi.
Superioritatea Domnului e infinit mai mare decat a creaturii sale. Ce razboi se poate duce intr-un urias si un atom?
Vechi 18.01.2012, 17:00:52
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Care e erezia ?
Am spus "sâmbure de erezie", nu erezie. Și ți-am cerut să te explici. În loc de aceasta văd că începi să arunci grenade fumigene (cu cine discută Daniel), de parcă ai fi jandarm în Piața Universității...
Vechi 18.01.2012, 17:01:34
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Acel care a zis:"Sa fie Lumina" , acela care printr-un singur cuvant a facut toata creatia, impliciti ingerii care ulterior au devenit diavoli oare e nevoie sa se lupte cu ei? e suficient un singur cuvant si acestia ar putea disparea din existenta. Un cuvant al Domnului, nu un razboi.
Superioritatea Domnului e infinit mai mare decat a creaturii sale. Ce razboi se poate duce intr-un urias si un atom?
Încă nu v-ați prins că e vorba de un război ideologic și nu unul purtat cu săbii și sulițe?
Vechi 18.01.2012, 17:18:25
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Încă nu v-ați prins că e vorba de un război ideologic și nu unul purtat cu săbii și sulițe?
a, am uitat ca totul se rezuma la idee si simbol....
Vechi 18.01.2012, 17:23:28
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Am spus "sâmbure de erezie", nu erezie. Și ți-am cerut să te explici. În loc de aceasta văd că începi să arunci grenade fumigene (cu cine discută Daniel), de parcă ai fi jandarm în Piața Universității...
care e samburele de erezie ?

Abba Evagrius said; 'Take away temptations and no one will be saved.'

Arsenie Papacioc :
Si satana lupta din rasputeri sa ne puna in situatia sa nu recunoastem ca suntem de o insemnare cu Dumnezeu. Poate sa zica el orice, suntem creatie, chip si asemanare, si sigur ca nu-i convine. Dar e necesar si dracul. Ce ne facem fara el? Ajuta foarte mult in lupta noastra, in angajamentul vietii noastre ca luptatori.
Vechi 18.01.2012, 17:29:56
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Asta ce o simboliza? :)))))
Citat:
eu nu am sustinut niciodată că "Iisus Hristos este Arhanghelul Mihail".
Citat:
Eu am sustinut că Arhanghelul Mihail prezent pe paginile Scripturii este de fapt Domnul Hristos.
Vechi 18.01.2012, 17:30:24
Banned

Implicit

Citat:
Nu e nici idee, nici simbol (cum zice prietenul Iuliu că ar fi doar în mintea cuiva), ci e un război în toată regula dus cu înverșunare, iar teatrul principal al operațiunilor e planeta noastră (dacă vreți, chiar inima fiecărui om). Dar nu e un război dus cu ghioage și săbii. Apocalips 12,7 folosește în original termenul [πόλεμος] polemos. Vă sună familiar acest termen?
Vechi 18.01.2012, 17:42:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Citat:
eu nu am susținut niciodată că "Iisus Hristos este Arhanghelul Mihail".
Citat:
Eu am susținut că Arhanghelul Mihail prezent pe paginile Scripturii este de fapt Domnul Hristos.
Care a fost rațiunea separării celor două fraze ale mele, ele făcând parte din același tronson al aceleași postări? Trageți și dumneavoastră din pușcociul cu fumigene? Nu mai discutați cu mine, dar băgați bărbătește strâmbe ca vajnicii jandarmi ai Pieței... Vă repugnă polemos-ul pe față?

Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 17:44:40.
Vechi 18.01.2012, 17:56:02
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
un război în toată regula dus cu înverșunare, iar teatrul principal al operațiunilor e planeta noastră
Adică e un fel de star wars purtat pe teren neutru? Asta e noua orientare în prostologia adventistă de nuanță hollywood-iană? Când se ecranizează basmul ăsta de adormit adulții?

Citat:
Apocalips 12,7 folosește în original termenul [πόλεμος] polemos. Vă sună familiar acest termen?
În premieră mondială, aflăm că cel tare teolog dintre instalatori, Trices zis și 99 plus alte multe alte stage name la fel de alambicate, a descoperit textul original al Apocalipsei.

Trices nu ți-am mai urmărit de mult timp torentele de aberații, dar observ că faci progrese uimitoare în paranoia!

Last edited by Mihailc; 18.01.2012 at 18:03:24.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a Erethorn Secte si culte 88 17.11.2019 08:20:07
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania andrei_im Stiri, actualitati, anunturi 87 10.04.2014 21:10:48
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? Bast-et Generalitati 9 21.09.2010 12:54:49
Despre ziua de sabat a adventistilor Iustin32 Secte si culte 747 04.06.2009 15:32:12