![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune 99 cu cine discuta Daniel in capitolul 10 ? Atunci cand ii spune despre Mihail ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Superioritatea Domnului e infinit mai mare decat a creaturii sale. Ce razboi se poate duce intr-un urias si un atom?
|
|||
|
|||
![]()
Am spus "sâmbure de erezie", nu erezie. Și ți-am cerut să te explici. În loc de aceasta văd că începi să arunci grenade fumigene (cu cine discută Daniel), de parcă ai fi jandarm în Piața Universității...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
a, am uitat ca totul se rezuma la idee si simbol....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Abba Evagrius said; 'Take away temptations and no one will be saved.' Arsenie Papacioc : Si satana lupta din rasputeri sa ne puna in situatia sa nu recunoastem ca suntem de o insemnare cu Dumnezeu. Poate sa zica el orice, suntem creatie, chip si asemanare, si sigur ca nu-i convine. Dar e necesar si dracul. Ce ne facem fara el? Ajuta foarte mult in lupta noastra, in angajamentul vietii noastre ca luptatori. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta ce o simboliza? :)))))
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nici idee, nici simbol (cum zice prietenul Iuliu că ar fi doar în mintea cuiva), ci e un război în toată regula dus cu înverșunare, iar teatrul principal al operațiunilor e planeta noastră (dacă vreți, chiar inima fiecărui om). Dar nu e un război dus cu ghioage și săbii. Apocalips 12,7 folosește în original termenul [πόλεμος] polemos. Vă sună familiar acest termen?
|
|
|||
|
|||
![]()
Care a fost rațiunea separării celor două fraze ale mele, ele făcând parte din același tronson al aceleași postări? Trageți și dumneavoastră din pușcociul cu fumigene? Nu mai discutați cu mine, dar băgați bărbătește strâmbe ca vajnicii jandarmi ai Pieței... Vă repugnă polemos-ul pe față?
Last edited by osutafaraunu; 18.01.2012 at 17:44:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Trices nu ți-am mai urmărit de mult timp torentele de aberații, dar observ că faci progrese uimitoare în paranoia!
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 18.01.2012 at 18:03:24. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|