Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2011, 13:23:13
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Eu sunt nascuta in anii 80 si consider ca era mai rau in anii 50 si in perioada interbelica in primul rand datorita crimelor care s-au comis impotriva intelectualilor si in general oamenilor care se opuneau regimului comunist la noi in tara, multi oameni au stat in inchisori, cum puteti sa spuneti ca lumea este mai stricata astazi? Iar in perioada interbelica uitati ca au fost crimele comise de legionari ca sa nu mai vorbim de crimele celui de-al doilea razboi mondial.
Numai D-zeu din cer stie cand va fi sfarsitul.
Eu m-am referit la starea de pacat care guverneaza umanitatea acum.
Nu m-am gandit la lipsurile materiale din comunism , nici la atrocitatile comuniste ci la faptul ca nu era atata pacat in lume ,satanism la nivel de guverne ,prostitutie ,homosexualitate,etc.
E destul sa vedeti un fim din anii 70 si un film facut acum.
Cata violenta in anii nostri!
Dar cine nu a trait atunci ,nu stie.
Vechi 20.12.2011, 15:44:04
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
0
Eu m-am referit la starea de pacat care guverneaza umanitatea acum.
Nu m-am gandit la lipsurile materiale din comunism , nici la atrocitatile comuniste ci la faptul ca nu era atata pacat in lume ,satanism la nivel de guverne ,prostitutie ,homosexualitate,etc.
E destul sa vedeti un fim din anii 70 si un film facut acum.
Cata violenta in anii nostri!
Dar cine nu a trait atunci ,nu stie.
Pacat a existat intotdeauna si violenta la fel, prostitutie la fel, homosexualitate la fel. Nu e bine sa generalizam si sa demonizam epoca in care traim. Urmariti filmul Clockwork orange, Portocala mecanica foarte violent film si va veti convinge ca nu numai acum se fac filme violente. Traind in cómunism, ati fost sub un clopot de sticla fara influente din afara, si aveati impresia ca totul e bine si frumos. Comunistii au stiut sa ascunda gunoiul sub pres, inclusiv crimele din inchisori impotriva atator oameni. Spuneti ca atunci nu era atata pacat si nu era satanism la nivelul guvernului. Dar crimele guvernului cómunist nu arata satanismul si pacatosenia lor. Sunteti sub influenta tv si credeti ca tot ce e astazi e rau
Vechi 21.12.2011, 09:43:02
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
Pacat a existat intotdeauna si violenta la fel, prostitutie la fel, homosexualitate la fel. Nu e bine sa generalizam si sa demonizam epoca in care traim. Urmariti filmul Clockwork orange, Portocala mecanica foarte violent film si va veti convinge ca nu numai acum se fac filme violente. Traind in cómunism, ati fost sub un clopot de sticla fara influente din afara, si aveati impresia ca totul e bine si frumos. Comunistii au stiut sa ascunda gunoiul sub pres, inclusiv crimele din inchisori impotriva atator oameni. Spuneti ca atunci nu era atata pacat si nu era satanism la nivelul guvernului. Dar crimele guvernului cómunist nu arata satanismul si pacatosenia lor?Sunteti sub influenta tv si credeti ca tot ce e astazi e rau
.............
Vechi 21.12.2011, 10:52:48
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
.............
Ce vreti ,sa intru in polemica cu d-voastra in saptamana Craciunului?
In anii 60 oamenii erau mai morali ,se statea la paine neagra la coada ,dar modelul oricarei tinere nu era Bianca Dragusanu sau Oana Zavoranu ,care numai exemplu crestin nu ofera ,prin scandalurile cu mama ei.
Filmele cu violenta acum sunt la ordinea zilei ,nu o exceptie ca atunci.
Nu stiu daca era constrangere sau asa a ramas societatea dupa razboi.
Acum e suficient sa tragi cu urechea la copiii astia de 14-15 ani sa te ingrozesti ce pot scoate din gura.
Copiii nu mai sunt motivati sa invete ,au exemplu interlopii care s-au imbogatit peste noapte.
Si totul mediatizat pe sticla.
Raul isi intinde tentaculele peste tot.
Vechi 21.12.2011, 10:54:50
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ce vreti ,sa intru in polemica cu d-voastra in saptamana Craciunului?
In anii 60 oamenii erau mai morali ,se statea la paine neagra la coada ,dar modelul oricarei tinere nu era Bianca Dragusanu sau Oana Zavoranu ,care numai exemplu crestin nu ofera ,prin scandalurile cu mama ei.
Filmele cu violenta acum sunt la ordinea zilei ,nu o exceptie ca atunci.
Nu stiu daca era constrangere sau asa a ramas societatea dupa razboi.
Acum e suficient sa tragi cu urechea la copiii astia de 14-15 ani sa te ingrozesti ce pot scoate din gura.
Copiii nu mai sunt motivati sa invete ,au exemplu interlopii care s-au imbogatit peste noapte.
Si totul mediatizat pe sticla.
Raul isi intinde tentaculele peste tot.
Asa este. A disparut bunul simt si respectul, acum tupeul e ridicat la rang de virtute.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16