![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca dvs. credeti ca aveti nevoie de adaugiri la Scriptura, (pentru a primi invatatura care duce la mantuire), nu veti putea interpreta niciodata corect Scriptura.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ati gasit ca in Biblie apare termenul de Trinitate? sau de Dumnezeu triunic? Cine le-a inventat? nu la Niceea? deci ati preluat de la catolici si nu din Biblie! sunteti o ramificatie a lor. Clar!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca sa fiu pe subiect, putem spune ca am preluat Crezul (in invataturile caruia credem mai mult decat catolicii sau ortodocsii). Asta inseamna ca suntem catolici sau ortodocsi? |
|
|
|||
|
|||
|
Ma bucur ca ati inteles. Nu e ceva greu de inteles, din moment ce nu gasim termenul de "trinitate" in Biblie, dar el este folosit de atata timp de Biserica Catolica, nu e evident ca de acolo l-au luat adventistii?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pionierii adventisti au vazut bine aceste aspecte, insa adventistii astazi au primit invataturi catolice, asa cum v-am spus (ar trebui sa le fiti recunoscatori). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2. Nu prea pricep cum vine sa fii antitrinitarian si totusi sa crezi in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. Spre exemplu, martorii lui Iehova nu sunt trinitarieni si, in consecinta, nu cred in dumnezeirea Domnului Iisus Hristos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
A nu fi trinitar nu are neaparat ca si consecinta necredinta in dumnezeirea lui Isus. Ati citit scrierile pionierilor adventisti? Au nesocotit ei dumnezeirea Domnului? ma indoiesc! |
|
|
|||
|
|||
|
Asta chiar suna a ciudatenie. Multe biserici vor fi anexate sau inghitite de biserica catolica (lucru care s-a si inceput), dar nici intrun caz biserica AZS. Parerea mea este ca,pazitorii duminicii (inventie catolica - lucru recunoscut de biserica catolica) vor fi asimilati, cu totii de biserica catolica. Nu este cazul bisericii AZS, care este pazitoare a zilei a saptea.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Singurul Dumnezeu peste toti este Tatal. Isus este Dumnezeu peste toti cu exceptia Tatalui, pe care Il cheama ca Dumnezeu al Sau si caruia I se supune 1 Corinteni 15:28. Pionierii adventisti au aratat clar lucrul acesta si este biblic. Apoc 3:12, Ioan 20:17.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 02:44:25 |
| Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 22:37:50 |
| Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 19:06:16 |
|
|