![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai vorbim de absurditatea unei morți veșnice (moarte cu efecte veșnice, din care nu mai există înviere) care e prezentată în gândirea populară va fiind de fapt o viață veșnică. S-a trecut prea ușor peste textele care prezintă realitatea vieții veșnice a celor mântuiți în contrast cu pieirea în foc a celor nelegiuiți. E mare păcat ca chiar textul de aur al Bibliei (Ioan 3,16) este în felul acesta nesocotit, abuzat și interpretat "tendențios"! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nu, Dumnezeu nu este cel mai mare tortionar. Omul decide singur unde merge prin faptele lui. De aceea are libertate. Dumnezeu isi revarsa dragostea asupara tuturor, doar starea in care ei se afla ii face sa o resimta diferit. Pentru cei ce au ales comuniunea prin facerea voii Lui Dumnezeu va fi bucurie, iar ptr cei ce au ales indepartarea de El va fi chinul vesnic. |
|
|||
|
|||
![]()
cine-i va chinui (vesnic) pe pacatosi? v-ati gandit si la acest aspect?
|
|
||||
|
||||
![]()
Constiinta. Propriile fapte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu am răspunsuri la toate întrebările, însă știu un lucru: Dumnezeu a dar liberul arbitru nu doar omului, ci fiecărei ființe inteligente din Univers. |
|
|||
|
|||
![]()
dar focul din iezerul acela, cine-l intretine? si credeti ca cei rai mai au constiinta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Focul este pregatit de fiecare prin faptele lui. Eu nu ma refeream la momentul ispitirii omului, ci la momentul caderii Diavolului. Daca atunci il nimicea Dumnezeu nu mai cadea omul. Si nu, nu tine de cunoasterea tainelor Lui Dumnezeu sa spunem ca Dumnezeu nu a vrut ca omul sa cada. A fost decizia omul liber. |
|
||||
|
||||
![]()
Focul il intretine constiinta. Normal ca au constiinta. Chiar si cel mai mare pacatos care se impotriveste Lui Dumnezeu are constiinta. Ca s-a manipulat-o sa nu iasa la suprafata, sau ca "a adormit" constiinta este posibil aici, dar dupa ce se va transforma lumea la Judecata omul nu va mai putea sa imi estompeze mustrarile de constiina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu intelegem focul ca pe focul de acum. "Focul" acela va arde si trupul si sufletul si e reprezentat de dragostea Lui Dumnezeu, el fiind efectul lipsei de comuniune.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|