![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamna Delia, ati scris mult insa nu ati demonstrat calitatea intrinseca de nemurire pe care o are sufletul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si eu doresc ca doamna Delia sau altcineva sa-mi explice in ce consta nemurirea sufletului. Ca eu am citit ca nemurirea este numai a lui Dumnezeu, El este singurul nemuritor. - 1 Timotei 6:16. Iar Romani 2:7 imi arata ca crestinul trebuie sa caute nemurirea. Daca o cauta, inseamna ca nu o are.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E suficient? |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu i-a facut pe oameni ca sa traiasca vesnic, sunt de acord cu asta, deci scopul acesta este. Numai ca pana nu se nasc din nou, nu pot intra in Cer si implicit nu pot mosteni nemurirea. Deci omul nu e nemuritor din nastere, sau daca doriti, sufletele oamenilor nu sunt nemuritoare din conceptie.
|
|
|||
|
|||
![]()
La aceasta mai adăugați că "Înțelepciunea lui Solomon" este o carte necanonică.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dacă unele ființe ar avea parte de o existență temporară, ar însemna că Dumnezeu nu este bun, ceea ce e fals!
|
|||
|
|||
![]()
Asta ar insemna ca Dumnezeu permite raul pentru vesnicie. Ma indoiesc. Cauza suprema fiind Dumnezeu, ar insemna ca raul face parte din El, daca si raul este vesnic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Dumnezeu va purta pentru totdeauna un dialog continuu cu ființele Sale. Această comunicare va fi pentru cei buni o stare de fericire, iar pentru cei răi o stare de, să zicem în limbaj omenesc, disconfort.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|