![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În realitate voi sunteți niște impostori mediocri care nu vedeți mai departe de sofismele pe care vi le-au instalat în creiere "păstorii" vostri. Exemplu clar de fandare: eu vorbesc despre manuscris și tu îmi spui de versiunea sinodală a Bibliei. Ai citit ce spune Iisus, clar și distinct, acolo???? Nici nu te interesează atâta timp cât îți aruncă în aer minciuna în care crezi. Am dat un exemplu de viclenie neîndoielnică a acestor oameni. Fac apel la ortodocșii mânați de exces de zel apologetic: boicotați activiștii AZ7, nu le mai permiteți să răspândescă otravă . Discutând cu ei nu faceți altceva decât să le dați ocazia să-și răspândescă veninul și îi țineți în viață pe un forum unde n-au ce căuta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
(1 Petru 3: 18-19) Explicat de un pastor adventist:
http://www.amazingfacts.org/Radio/Jo...7/Default.aspx |
|
|||
|
|||
![]()
Da, e grav. Întotdeauna forța și violența a fost [unicul] ultimul argument al celor neîntemeiați pe Scriptură.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Bay!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ce să fac în golf? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|