![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu plăcere.
Nu, nu cred. Dumnezeu nu-Și schimbă principiile. Și aici nu e vorba despre niște reglementări levitice, care știm că și-au pierdut valabilitatea odată cu împlinirea lor prin Hristos. Distincția între "animale curate" și "animale necurate" (ca și Sabatul de altfel) datează cu mult înainte de apariția evreilor și a legilor lor ceremoniale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Îți arăt, după ce-mi demonstrezi cu Biblia că Avraam, Isac și Iacov nu țineau celelalte 9 porunci din Decalogul veșnic al lui Dumnezeu. Doar pentru simplul fapt că nu scrie acest lucru nu poți trage concluzia că n-au respectat o Lege pe care Însuși Dumnezeu a respectat-o ca model pentru om.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de asta ce zici: "Pentru că Avraam, tatăl tău, a ascultat cuvântul Meu și a păzit poruncile Mele, povețele Mele, îndreptările Mele și legile Mele!" " (Facerea 26,5) Last edited by osutafaraunu; 12.09.2011 at 13:55:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Doar daca ar fi scris undeva.....dar pana acum nu s-au descoperit dovezi care sa arate ca patriarhii ar fi fost ucigasi, curvari etc. Dovezile care sunt arata ca au fost oameni integrii si mai ales iubitori de Dumnezeu. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa spun și eu... nu se poate să nu fi respectat poruncile lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am discutat cu osutarafaunu cateva zeci de pagini despre asta, nu scrie nicaieri, mai mult nu se cunoastea saptamana in lume, prima data au aflat evreii de la Moise de cele sapte zile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nu vă aduceți aminte că v-am adus și dovezi istorice cum că se cunoștea săptămâna[de șapte zile]?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|