![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prietene, te-am intrebat ceva si nu mi-ai raspuns. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfanta Scriptura ne spune ca mai intai vor fi inviati "cei buni" (mai precis, cei care au fost buni, in timpul vietii lor pamantesti), in trupuri nestricacioase, nesupuse putrezirii (1 Corinteni 15:51-58, 1 Tesaloniceni 4:13-18). Acestia vor fi inviati,cu trupuri desavarsite, pentru a mosteni viata vesnica. Dupa o mie de ani (sau mii de ani) vor fi inviati "cei rai" (Apocalipsa 20:5), pentru a-si primi pedeapsa si a fi nimiciti pentru totdeauna (fara posibilitatea de a mai fi inviati). Despre recreerea atat a "celor buni" cat si a "celor rai", ne spune Insusi Mantuitorul: "Nu vã mirati de lucrul acesta; pentru cã vine ceasul cînd toti cei din morminte vor auzi glasul Lui, si vor iesi afarã din ele. Cei ce au fãcut binele, vor învia pentru viatã; iar cei ce au fãcut rãul, vor învia pentru judecatã."(Ioan 5:28,29) |
|
|||
|
|||
![]()
Scuze. Nu mai stiu ce m-ai intrebat. Aminteste-mi si iti raspund pe loc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ideea era ca, desi nu am parola de la terminalul tau, as incerca sa te rog, cum as incerca sa rog un computer care nu are insa comanda vocala, pentru a enspea oara sa ai grija cum vorbesti cu/de o doamna. Tu si/sau fratele tau 99 ati mai zis ceva de acesta doamna aleasa a forumului cum ca are limbaj "forestier". (!!!) Daca pana si d-na Delia are asa ceva, atunci eu sunt reincarnarea lui Cenghiz-han si un Darmapala, la un loc. Wtf, grobianismul ce il avem mai toti, in stasis sau in desfasurare, la tine chiar e de nestapanit? Superuserul, pardon, pastorul ce zice? Nt nt nt... =)) Stiu ca a trecut "sabatul", dar activeaza-ti si tu power saverul ala... Adica ia o pauza...ca de facut un upgrade, la next edition, mai greu...ar trebui sa adaugi in lista de surse repositoriile unei Biserici Apostolice, Ortodoxa sau Catolica, sau sa devii protestant genuin, adica de ex. calvinist sau luteran...dar stiu ca nu va fi cazul. Sorry pentru umorul de linuxar imbibat de deformari profesionale! :P Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 05.09.2011 at 14:02:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Versetele aduse de tine in discutie nu au nici o legatura cu explicatia ta. Inca o intrebare: Cum vor auzi cei din morminte glasul Lui, din moment ce au suferit procesul invers crearii si nu mai exista? p.s.1 eu am impresia ca nu stii ce inseamna verbul "a crea". p.s.2 citeste cu atentie urmatoarele versete cu care trebuiau completate cele postate de tine: "19. A răspuns Iisus și le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Fiul nu poate să facă nimic de la Sine, dacă nu va vedea pe Tatăl făcând; căci cele ce face Acela, acestea le face și Fiul întocmai. 20. Că Tatăl iubește pe Fiul și-I arată toate câte face El și lucruri mai mari decât acestea va arăta Lui, ca voi să vă mirați. 21. Căci, după cum Tatăl scoală pe cei morți și le dă viață, tot așa și Fiul dă viață celor ce voiește. 22. Tatăl nu judecă pe nimeni, ci toată judecata a dat-o Fiului. 23. Ca toți să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinstește pe Fiul nu cinstește pe Tatăl care L-a trimis. 24. Adevărat, adevărat zic vouă: Cel ce ascultă cuvântul Meu și crede în Cel ce M-a trimis are viață veșnică și la judecată nu va veni, ci s-a mutat de la moarte la viață. 25. Adevărat, adevărat zic vouă, că vine ceasul și acum este, când morții vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și cei ce vor auzi vor învia." Last edited by mihai07; 05.09.2011 at 14:08:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai fost dat afară în multe rânduri și te-ai reîntors neinvitat să-ți continui pălăvrăgeala circulară și solipsistă. Pe forumul vostru bate vântul, sunt în medie cinci postări pe săptămână și alea cretinisme de uz intern , în schimb îți place aici să te contrazici cu toată lumea, repetând mereu aceleași argumente expirate. La voi în asociație bunul simț n-are nicio valoare în timp ce prozelitismul e clar pe primul loc. Cam ăsta e adevărul credinței tale, cel pe care-l mărturisești cu comportamentul tău: intrări repetate prin efracție pe forum de unde ai fost evacuat pentru prozelitism sectar.
|
|||
|
|||
![]()
Nu.
Citat:
Stiu si verbul "a recrea" (a reface ce a mai fost facut). |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=grasu77;396869]Scuze. Nu mai stiu ce m-ai intrebat. Aminteste-mi si iti raspund pe loc.[/Q
Dupa cunostintele tale, ce intelegi tu prin nsuflare de viata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si totusi am venit si cu argumente noi .Vechi si "expirat" este faptul ca sunt tot din Scriptura si deranjeaza. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|