![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
M-am abținut eu ce m-am abținut, dar acum că a trecut sabatul...
Citat:
Mă întreb: pe noul pământ ce vor mânca "norvegienii" că acolo nu se va mai tăia porc... Vor muri de foame sărmanii... Pardon. Am dezlegare la ironii în prima zi a săptămânii? Last edited by osutafaraunu; 10.09.2011 at 21:30:01. Motiv: că uitai să întreb |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 10.09.2011 at 21:44:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai sa vedem ce zice Biblia: "Pentru că, părutu-s-a Duhului Sfânt și nouă, să nu vi se pună nici o greutate în plus în afară de cele ce sunt necesare: Să vă feriți de cele jertfite idolilor și de sânge și de (animale) sugrumate și de desfrâu, de care păzindu-vă, bine veți face. Fiți sănătoși! (Fapte 15: 28-29) Spune undeva ca nu ai voie sa mananci carne de porc? Zice undeva ca porcul este interzis? NU! Spune doar de animale sugrumate si atat. Asta insemna ca toate animalele sunt ingaduite de Dumnezeu spre mancare. Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 11.09.2011 at 00:25:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
CAND ZICI TOATE CELELALTE la ce te referi?
|
|
|||
|
|||
![]()
La lunga listă de fapte imorale, ilegale, nesănătoase, etc. nemenționate aici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Norvegienii aveau frigidere naturale, deci posibilitatea de a manca si carne nestricata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acolo e vorba doar de mancare, tot capitolul se refera la ce animale pot manca, observi ca nu se refera la animale decat prin prisma consumarii lor. Saraca lebada, cum sa fie rea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|