![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cand religia enunta lucruri sustinute de zero dovezi ca Adevar suprem, aia cum se cheama? Nu cumva tot manipulare? Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Explicatia puerila (probabil a celor necredinciosi) era ca busuiocul si crucea de argint ajuta la pastrarea apei. Foarte interesant e ca nu contestau ca apa rezista mai mult, doar cautau argumentatii rationale. Busuiocul are efect contrar, chiar se recomanda ca sa fie scos din apa daca ramane o particica, pentru a nu putrezi si strica apa. iar crucea de argint la un butoi de apa are un efect zero, unde mai punem ca uneori se fooseste o cruce de lemn. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti face experimentul, dar pastreaza la temperatura normala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E normal sa vrei sa gasesti explicatii naturale, anormal e sa le imbratisezi pe cele supranaturale ca prima optiune.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bunica-mea a luat acum cativa ani o sticla de jumate de litru de aghiasma de la biserica. A uitat-o pe un raft in bucatarie, nu vrei sa stii cum mirosea dupa un an, cand am descoperit-o facand curat. Deci pentru mine afirmatia respectiva nu e un adevar. In plus, si daca ar fi rezultatul unei interventii divine, trebuie sa fie vorba de un zeu pentru care prioritatile sunt un mare mister, ca e preocupat de aghiasma, dar nu si de sutele de copii care au sub un an si mor de cancer. Asa ca treaba asta cu aghiasma nu zice de bine despre zeul tau.
|
||||
|
||||
![]()
Deja ai peste 3 ani de cand tot incerci sa demonstrezi ca Dumnezeu nu exista pe forumul asta. Candva ti-am dat explicatii etc, acum insa, nu mai am nici timp nici dorinta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din perspectivă atee, dreptatea sună cu totul altfel decît din perspectivă creștină. Moartea atee e tragică deoarece crede în anihilarea ființei, pe cînd viziunea creștină a morții presupune o Trecere spre alt plan de existență, adică un Paște.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
apa a stat mereu in dormitor, acolo unde ma topesc de caldura in fiecare vara. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre aghiasma | DanielaVoica | Calugarul | 23 | 16.01.2013 15:08:32 |
Aghiasma | larisa maria | Generalitati | 16 | 08.01.2011 09:13:41 |
AGHIASMA (Sfintirea apei) | pui | Preotul | 23 | 22.01.2009 17:50:35 |
experiment... | Cristi007 | Pocainta | 9 | 04.01.2009 13:59:35 |
experiment "religios" | oni91 | Teologie si Stiinta | 10 | 22.01.2008 21:26:01 |
|