![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luati aminte la expresia "atunci se va implini cuvantul". Si, mai luati aminte si la faptul ca Sfantul Apostol Pavel facea referire la revenirea Mantuitorului si invierea mortilor (vedeti in vers. 52, referirile la inviere si trambita - caracteristice intoarcerii Mantuitorului). Dar, pana atunci, vom muri (de-a binelea). Va indoiti de aceasta? Iar Domnul ii va invia, cu trupuri schimbate, pe cei care au murit, si ii va schimba pe cei care sunt inca in viata la revenirea Sa. |
|
|||
|
|||
![]()
Toți creștinii așteptători (nu mai spun "adventiști" că iar o să mă persiflați) credeau că vor fi contemporani cu a doua Lui venire. De ce am fi noi altfel de creștini?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am gasit ca Domnul Iisus a spus ceva de genul acesta: "Cel ce nu Ma iubeste nu pazeste cuvintele Mele."(Ioan 14:24) "Daca ramaneti intru Mine si cuvintele Mele raman in voi" (Ioan 15:7) Citat:
Iar cand Apostolul Pavel ne vorbeste despre invierea "celor care au adormit" (1 Tesaloniceni 4:13), tot despre o inviere spirituala vorbeste? Dibaci mai este diavolul. Desfiinteaza invierea din morti prin "spiritualizare". Last edited by grasu77; 21.07.2011 at 19:08:57. |
|
|||
|
|||
![]()
Viata vesnica urmeaza dupa inviere. "Eu sunt INVIEREA si VIATA" - spune Mantuitorul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu fiti asa de categorica cu definitia data mortii. Mai intai va trebui sa intelegeti semnificatie are cuvantul "suflet", in Sfanta Scriptura. |
|
|||
|
|||
![]()
si cum vine aia cu "nu va muri in veac" (Cine crede in Mine nu va muri in veac)?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine, in afara de dvs., o mai numeste asa? |
|
|||
|
|||
![]()
Mantuitorul se refera la viata vesnica mostenita dupa inviere. "sa aiba viata vesnica. Si eu il voi invia in ziua de apoi" (Ioan 6:40)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca pina atunci noi nu vom muri pentru ca nu cred ca mai dureaza mult. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|