![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Atunci explica limpede ce sustineai, enigmaticule. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar, sa-ti raspund: in timpul mortii, Domnul Iisus Hristos a fost mort. (Crezi ca suna mai corect sa spun ca "in timpul mortii a fost viu"?) Iar mortul, conform Sfintei Scripturi, nu are nici simtiri, nici constienta (ex: Eclesiastul 9:5 si 10). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Intr-o postare mai veche, un coleg de-al dumneavoastra, Trice... spunea, citez din memori: "acest Isus..."; cind vorbea de madam White era plin de respect, insa cind vorbea de Mintuitorul nostru vorbea in acesti termeni! Acum chiar cred ca aceasta secta a dumneavoastra care rastalmaceste toate cuvintele Mintuitorului este de fapt o unealta a satanei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se mai pune si problema semnelor de puctuatie. Stim ca Sfanta Scriptura, in original, nu avea virgule. Putem citi versetul amintit de dvs. asa: "Adevarat iti spun tie astazi,(virgula) vei fi cu Mine in rai". In plus, cum explicati dvs. faptul ca Domnul marturiseste, dupa trei zile de la fagaduinta facuta talharului, ca "inca nu s-a suit la Tatal" (Ioan 20:17)? Daca ramaneti tributar doctrinei "sufletului nemuritor", nu veti putea gasi decat o explicatie, in care dvs. il faceti mincinos pe Mantuitorul. Astept explicatia dvs. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum exista o lipsa de logica: daca moartea inseamna doar o clipa, atunci din doua una: 1. Ori "astazi" inseamna chiar astazi, si tilharul e chiar in acest moment in rai (ceea ce contravine invataturii dumneavoastra) 2. Ori "astazi" e o notiune relativa si secta dumneavoastra ar trebui sa va invete teoria relativitatii pentru a putea intelege de ce "astazi" inseamna de fapt "la sfirsitul lumii" (ceea ce nu se intimpla). Concluzie ca la matematica: secta dumneavoastra are o invatatura gresita. Citat:
Last edited by nutucutu; 22.07.2011 at 08:24:33. |
|
|||
|
|||
![]()
"Nu-L poti cunoaste pe Dumnezeu, dar trebuie sa-L cunosti ca sa stii asta". Pr. Thomas Hopko
Adică taina învierii este de nepătruns pentru că ''Eu sunt viața și învierea''. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cautati alta explicatie. Asta e ciudata. Poate gasiti una haioasa. Se ne mai descretim fruntile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la Rai: Adam si Eva, cind au fost ispititi de diavol, se aflau in Rai. Era Dumnezeu era cu ei? Poate ca era, dar biblia nu ne spune. Nu stiu cum e organizat Raiul si nici nu cred ca e treaba mea sa stiu asta. Insa cred fara sa pun la indoiala tot ceea ce a spus Domnul nostru Isus Cristos. |
|
|||
|
|||
![]()
O desfiinteaza cu totul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" Un vapor are 50m lungime, 22 m latime si o incarcatura de 175 butoaie cu motorina. Intrebare: cati ani are capitanul si ce numar poarta la pantofi." Modul cum ati ajuns la concluzia matematica, despre biserica (nu secta) mea, ma face sa fiu sigur ca veti rezova si problema (din prima). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 55 | 08.08.2013 14:11:31 |
Care sunt "gaurile" stiintei? | Bast-et | Teologie si Stiinta | 28 | 19.09.2010 10:30:28 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 02.04.2009 00:19:20 |
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " | cristiboss56 | Generalitati | 22 | 15.02.2009 23:49:08 |
|