Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2011, 10:56:03
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Adica FARA RELATII INTIME pana la casatorie. Este cel mai sanatos sfat, cel mai de valoare sfat...
Este intr-adevar de mare valoare,daca insasi dvs puteti fi un exemplu viu in sensul acesta,adica sa le vb din experienta dvs,cum ati reusit dvs si actualul dvs sot sa ucideti tentatiile si sa intrati biruitori virgini in biserica!
Daca s-a intamplat exact contrariul,sunt slabe sperantele ca acesti copii sa fie docili unor concepte pe care nici parintii sai nu le-au adoptat!

In unele familii exemplele sunt in favoarea concubinajului,adica parinti necununati de cateva decenii...ce importanta sa aiba cununia pt urmasii lor?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2011, 12:32:44
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Este intr-adevar de mare valoare,daca insasi dvs puteti fi un exemplu viu in sensul acesta,adica sa le vb din experienta dvs,cum ati reusit dvs si actualul dvs sot sa ucideti tentatiile si sa intrati biruitori virgini in biserica!
Daca s-a intamplat exact contrariul,sunt slabe sperantele ca acesti copii sa fie docili unor concepte pe care nici parintii sai nu le-au adoptat!

In unele familii exemplele sunt in favoarea concubinajului,adica parinti necununati de cateva decenii...ce importanta sa aiba cununia pt urmasii lor?
Perfect de acord cu tine! Dar cred ca sti cat de enervante sunt pentru ei discutiile de genul : " Eu, cand eram ca tine faceam doar asa, si asa... eram asa si asa..." toate numai de bine.
Doar sa incep sa zic "cand eram ca tine" si l-am pierdut "de musteriu". Ar merge doar exemplul practic. Si acesta il au. Si de la mine si de la tatal lor. Se pare ca in ziua de azi exemplul parintilor are efect mai incolo, pe la maturitatea avansata, dupa ce se lovesc cu capul de ceva "dur"...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
dati-mi un sfat izmenuzza Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 64 10.09.2012 20:28:47
Dati-mi un sfat va rog! alinutzica Generalitati 14 06.07.2011 16:25:18
Dati-mi va rog un sfat mariuszamfirescu Nunta 8 09.02.2009 00:00:49
dati-mi un sfat sadiy Umanitare 5 21.07.2008 23:07:31
Dati-mi un sfat Dia Rugaciuni 7 16.12.2006 00:26:26