Citat:
În prealabil postat de AlinB
Am aratat punct cu punct..
Nu prea e. Generalizari de genul "toate...toti" nu cred ca sunt normale mai ales cand vorbesti cu o persoana anume.
Nu punctele, atitudinea, si nu vorbim de generalitati ci de probleme personale cu o persoana anume, generalizarile pot fi si sunt jignitoare.
Vedeti ce frumos poate fi spus?
Nu am vorbit de lipsa calitatilor ci de prezenta problemelor. Un fumator pasionat este un om stresat, se stie ca nicotina calmeaza. De asemeni este posibil sa aiba mari complexe/probleme, fumatul ofera psihologic iluzia unei superioritati sociale, existentiale, etc.
De obicei la fumat se ajunge din cauza unei companii proaste.
Si fumatul nu e singurul obicei prost care se mosteneste. Si dintre toate, de fumat se scapa cel mai usor.
Iar atunci cand ajungi sa fumezi incat si cel de langa tine sa miroasa a fum de la o posta, chiar e o problema, mai ales ca e nefumator. Are legatura si cu respectul.
Nu cred ca este subiectul acestui topic si mai ales nu cred ca asa se pune probleme, ea nu a pus problema astfel despre cealalta, daca aveti ingrijorari sincere si de buna credinta asupra modului in care ea abordeaza aceasta problema morala trebuia sa i le adresati ei si oricum in alta forma.
Ma mira aceasta atitudine a dvs. in alte situatii ati dat dovada de mai mult tact.
|
Alin, da! ai dreptate in unele puncte. Imi pare rau ca m-am pripit si cele scrise de mine au fos mai "ascutite". Eu sunt o persoana potolita si blanda dar... am slabiciunile mele... Povestea Anei Maria seamana teribil cu o intamplare dureroasa la care am fost martora si iata, m-a ravasit... Imi cer scuze, imi pare rau...
Mi-am zis de multe ori sa stau deoparte, dar, uf! e tare greu! nu pot...