![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Este foarte curios lucru cum in general , barbatii (unii) sunt atrasi exact de femeile care sunt genul de vampe ca sa spun asa....
Culmea ca se si casatoresc cu acest tip de femei! E usor sa dai sfaturi cuiva si sa-i spui, tu, din afara sa renunte la acest tip de barbat. Da daca il iubesti e mai greu. Cand iubesti nu prea iti functioneaza ratiunea cam deloc. Ce e negru vezi alb si invers doar asta stim fiecare dintre noi ca suntem patiti, nu? Daca sentimentele ei sunt profunde atunci mi s-ar parea ca ar fi o lasitate sa nu lupte deloc pentru ai recastiga dragostea....aici nu cred ca se pune problema ca ar lupta pentru el fiindca e orgolioasa si nu vrea sa-l cedeze altcuiva. Nu poti ,daca ai sentimente pentru cineva, sa incui usa din inima ta si sa spui ca nu-ti mai pasa de cealalta persoana. Va spun o poveste....adevarata! Un tip medic de profesie ,fost mare crai in timpul studentiei se angajeaza la un spital din oras. Acolo incepe o relatie cu o asistenta genul de femeie serioasa, muncitoare, frumoasa (tot tacamul). Au avut o relatie de vreo 3 ani timp in care ea astepta sa fie ceruta in casatorie. Tipul nu a cerut-o ,din contra, a parasit-o si a inceput o noua relatie cu altcineva genul de vampa. L-am intrebat de ce? Mi-a spus ca asta noua e mai buna la pat decat cealalta. S-a casatorit cu noua prietena i-a trantit asta rapid un copil ca sa nu-l scape. Acum lui i-a iesit pe gat casnicia! Mormeza asta nu face nimic, nimic! El face curatenie, el gateste, in parc cu copilul doar pe el l-am vazut . I-a iesit sexul pe gat! A luptat asistenta pana in ultima clipa sa-l recastige si sa-l faca sa se intoarca la ea dar nu a reusit atunci. A reusit insa mai tarziu cu altcineva si acum e fericita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am spus neaparat ca daca fumeaza e o femeie usoara. Fumatul e doar un viciu.
Ne intalnim pentru ca mai avem de lucrat la un proiect impreuna pentru cateva zile. Parintii lui sunt niste oameni extraordinari, care i-au cultivat niste principii, pe care acum el nu si le mai respecta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Acest thread (desi cred ca mai exista cel putin unul f. asemanator cu el) este unul excelent ca tema de discutie, din multe puncte de vedere,si ar putea deveni si mai interesat daca nu ar fi luat in gluma si superficialitate ca f. multe altele dealtfel !
Desi mica postarea initiala, din deschidere , ea contine nenumarate fapte veniale dar care traduc in aceslasi timp indiferenta fata de realismul vietii, fata de existenta lui Dumnezu in lume , si mai mult nevoia nesabuita de ,,a fii in ton cu lumea " cu timpurile sau cu moda draceasca de vietuire . Spun din capul locului ca parerile mele sunt asemanatoare cu ale userilor vintage si Melissa, desi mai critice si asta nu din caza ca asa imi place mie sa fiu un caustic ci pt. ca intorcindu-se spatele lui Dumnezeu , situatie pe care de multe ori noi nici nu o mai sesizam, mergem din greseala in greseala pina ne pierdem chiar viata. A incerca sa intorci un barbat sau o femeie (desi femeile au manifestari total diferite de ale barbatului de a parasi si de a fi hotarita in actiune !) la partenerul initial seamana cu nebunia crestinilor induhovniciti pina la genunchiul broastei care cauta cu osirdie sa aduca la credinta pe te miri ce ateu sau apostat sau crestin doar cu numele, facind la canoane si la rugaciuni si la pomelnice si la pelerinaje in asa masura incit uita de el sa se mai roage pt. el si mintuirea lui , incit ai zice ca este precum sfintii . Daca nu ai maturitatea si educatia necesara sa intelegi ca atunci cind un partener pleaca, este bun plecat , atunci nu-ti ramine draga sora sau frate decit sa te transformi in cirpa si sa rabzi si a doua si si a treia si poate si a patra plecare si sa tot rabzi asa pina pe la vreo 43 de ani cind te va parasi definitiv . Dar ca rabzi necistire, suparari, nervi, cearta , minciuni, dispret , boli, este cum este dar cel mai important este ca mergi din pacate in si mai pacate si vad ca asta nu prea prezinta importanta , ori acesta este lucrul capital ... daca suntem ortodocsi , ca daca suntem pagini , este altceva ! Poate ca staruiesti pt. reinnodarea relatiei gindindu-te la tine ca esti serioasa si cinstita si ca onoarea ta trebuie rasplatita cu aceiasi masura . Da , ai fost neprihanita pina ai admis sa ai viata intima cu el , de atunci in colo insa te numesti desfrinata si ca traiesti in desfrinare cu el, conform legii lui Dumnezeu, iar de aceasta esti vinovata tu si numai tu . Faptul ca te scuzi cu modernismul vietii in doi nu te scuteste cu nimic inaintea lui Dumnezeu ci te acuza si mai tare deoarece stiai ce faci . Aceasta este si cauza pt. care patimesti atit de mult . Dar daca sti ca in perioada cit ati desfrinat ati mai folosit si anticonceptionale ori sterilet ori cine mai stie ce metoda draceasca de a preintimpina o sarcina , apai atunci este vorba de pacate grele , caz in care trebuie sa il lasi in colo de iubit si desfrinat de prieten si sa-ti cauti un duhiovnic serios si bun si sa incepi sa te pocaiesti daca nu , conform spuselor Mintuitorul catre femeia desfrinata : ,,... nu voiesti sa ti se intimple ceva si mai rau !" Iti dau un sfat, l-am mai dat si pe un alt thread : intra pe ortodoxiatinerilor.ro , logheaza-te si intra si cauta subiectele de discutie la tema despre pierderea fecioriei inaintea casatoriei si vezi acolo si auzi minuni mari , de la care sa iei multa pilda. Femei incercate in chinuri si care au patimit groaza si nenorociri deoarece au indrasnit sa fie ,,moderne" cu iubitii lor, povestesc lucruri de ti se ridica parul in cap si care , ca linie generala, nu au incetat decit atunci cind s-au orit de la pacat ! Restul , ca se intoarce sau nu la tine , ca te intelegi cu parintii lui , ca plingi sau nu ca ai tu anumite ambitii , ca te crezi tu prea buna pt. tine ca si pt. el si ca pe el numai tu sti sa il cresti ... aceste asunt lucruri lipsite total , dar total de importanta . Conteaza sa opresti pacatele , sa te pocaiesti (sa iti para tare rau de ce ai facut) si sa faci penitenta pt. pacatele si faradelegile facute cu nonsalanta . Daca vrei sa traiesti in sanatate si sa nu patesti ceva si mai rau !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adica ce, o femeie nu poate indrepta un barbat, doar invers? Oh, sunt mult mai multe cazurile in care un tampit da peste o femeie buna care, din cine stie ce motive, se uita in directia lui si il schimba total. Gandirea asta patriarhala ma omoara!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu una nu prea inteleg gandirea asta de tipul celei care tot vrea sa indrepte pe cineva la nesfarsit, pentru ca nu prea imi dau seama ce mai ai de apreciat la cel de alaturi, si cand...in tot zbuciumul asta de a indrepta...si indrepta, si vedea cat e de slab, si cum il indreapta fiecare in ce directie vrea... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Spune'mi ca sunt intregi scenarii de filme de groaza!!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 19:28:47 |
Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 15:25:18 |
Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 08.02.2009 23:00:49 |
dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 22:07:31 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|