![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca discutati in acesti termeni istorici si in acest mod cognitiv va rog si va invit sa ,,intelegeti" din postarile mele ceea ce credeti ca va satisface cel mai bine orgoliul. Nu conteaza ce am spus eu , si nici din ce cauza am spus acestea , ci conteaza pacea si linistea dvs. launtrica. Pt. aceasta dati postarii mele sensul pe care il doriti ... numai pace si bine sa fie intre noi fratii !!!!!! NB : ,, deci mă iartă căci nu de dumneata e vorba..." ! NB : in tara aceasta este doar o aparenta de existenta a legii . In tara aceasta exista legi antisociale si anticrestine in functiune , dar cel mai grav este ca legile care actioneaza de drept in acest moment in tara nu sunt cele facute in Romania ! Nu trebuie sa fi universitar sau academician ca sa intelegi ce se petrece in tara ; este adevarat ca totusi pt. a intelege realitatea in care treim este obligatoriu sa fii ceva mai mult decit ignorant !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 18.05.2011 at 14:01:49. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| pierduta.. | LadyinBlack | Preotul | 16 | 27.05.2010 02:51:13 |
| Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 23:58:28 |
| facultatea de drept: o alegere potrivita? | darlik | Generalitati | 4 | 14.09.2008 08:33:50 |
| Crestinism sau islamism - la alegere | Dodi | Botezul | 5 | 26.11.2006 15:10:18 |
|
|