Citat:
În prealabil postat de AlinB
Majoritatea poporului ortodox care practica cat de cat nu activeaza pe acest forum, deci ati gresit sursa de informare.
De dragul poeziei, iarasi generalizati prea mult si mai ales nu cred ca stiti personal pe ierarhii Bisericii ca sa va permiteti sa vorbiti astfel.
|
Forumul e locul in care ne expunem parerile, Aline draga!
Iata insa si un raspuns care mi-a placut, caci subliniaza iluzia pe care ne-o da sexualitatea: creeaza doar un gol pe care ne simtim aproape constransi sa il umplem iar si iar, caci rezultatul nu e de durata; cu exceptia celui care dureaza 9 luni.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
In principiu, totul depinde de viata spirituala.
Daca viata spirituala este deficitara, atunci aspectele materiale isi spun cuvantul, iar sexualitatea este doar unul dintre ele.
Dar viata spirituala este un ideal pe care unii il au sa nu in vedere, unii il au in vedere dar n-au ajuns acolo, altii au in vedere doar anumite reguli, avand impresia ca urmandu-le fac ceea ce este bine si e suficient atat..
Si desi pe dinafara e vopsit gardul, pe dinauntru..tot felul de probleme "lumesti" isi fac de cap si controleaza relatia cu cei din jur.
Sigur ca sexualitatea este un drog natural, ajuta oamenii sa se relaxeze, dar atat timp cat problemele de fond raman, relaxarea nu va dura mult, posibil nici macar cateva ore.
Cred ca adevaratele probleme din cuplu se pot identifica atunci cand exista interes si intelegere, a reduce totul la sexualitate ca si cand restul ar straluci, este o tragica iluzie.
|