![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ți-am explicat de atâtea ori că definiția teoriei evoluției și dovezile ei sunt la îndemâna oricui pe internet și a spune că eu nu știu în ce constă (deși ți-am dat și citate de pe situri științifice) e dovadă că ai ceva probleme de percepție. Citat:
Citat:
A accepta posibilitatea existenței lui Dumnezeu înseamnă lărgirea orizontului, opusul obtuzității. A nega ceva obsesiv este limitativ și maladiv. Citat:
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Termenul de evolutionism s-a cam folosit aci pe forum dar uite ca de dragul tau renunt a-l mai folosi! Oricum nu e singura extravaganta lingvistica din domeniul stiintific. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
-Evolution (also known as biological or organic evolution) is the change over time in one or more inherited traits found in populations of organisms. Inherited traits are particular distinguishing characteristics, including anatomical, biochemical or behavioural characteristics, that result from gene–environment interactions. Evolution may occur when there is variation of inherited traits within a population. The major sources of such variation are mutation, genetic recombination and gene flow. This process has produced all the diversity of living organisms. Această teorie e pseudoștiințifică, confundă intenționat evoluția biologică cu teoria evoluției. Evoluția biologică e reală, dar e vorba de variații în cadrul speciei, ea nu produce specii noi. Speciile se diferențiază prin funcțiile lor fiziologice care nu pot apărea prin variația genetică. Variația genetică duce doar la trăsături morfologice noi, nu la funcții noi. Asta potrivit logicii unei lumi materiale inconștiente. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by lugrez; 06.03.2011 at 21:37:34. |
|
|||
|
|||
![]() Din mesajul meu n-ai remarcat esențialul. Ziceam Asta potrivit logicii unei lumi materiale inconștiente. Natura nu are de ce să producă funcții noi. Dacă cumva a fost observat asta, e pentru că natura e ghidată de Dumnezeu, e o manifestare care contrazice naturalul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă are dreptate, de ce nu? (doar sub acest aspect)
|
|||
|
|||
![]()
Apai daca publicul este pe masura glumelor, eu ce sa fac? La fel si audienta Vacantei mari este pe masura "glumelor". Nu e vina lor ca asta e publicul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Umorul de calitate are întotdeauna un substrat ideologic sau moral. Altfel, ești doar un clovn care caută să provoace zâmbete. Iar aerul de superioritate al unora poate fi el însuși o sursă de amuzament.
Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide. Că oricine cere ia, cel care caută află, și celui ce bate i se va deschide Last edited by Traditie1; 07.03.2011 at 10:52:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi si o sursa de suparare, ba chiar si de sanctiune din partea moderatorilor, pentru ca stimabilul ai2, prin replica sa, a spus, de fapt, "eu fac glume tampite pentru ca voi sunteti tampiti".
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Dumnezeu, religia si stiinta | Petrasescu_Lucian | Teologie si Stiinta | 13 | 19.10.2011 12:42:53 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? | Iustin44 | Generalitati | 77 | 10.03.2008 22:19:56 |
Ce este stiinta? | alecsandru | Teologie si Stiinta | 102 | 10.12.2007 19:54:46 |
|