![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuia să mănânce mai târziu din el, când le-ar fi dat voia Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci toata treaba a fost un joculet?de ce a mai zis ca vor muri dc vor manca din el?
|
|
||||
|
||||
![]()
mai degraba aceasta poveste e o parabola, in orice caz o chestie incifrata, iar interpretarea ei e mai complexa si mai diferita de cea conventionala !
|
|
|||
|
|||
![]()
asa cred si eu.. de aia pun atat de multe intrebari..
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca ei nu erau roboti, puteau alege si au ales. Aveau aceasta libertate.
|
|||
|
|||
![]()
raspunsul acela a fost la 'Dumnezeu avea oricum de gand sa le dea sa mananace din pomul ala' ... pai daca Dumnezeu avea de gand sa faca asta in cele din urma,pentru ce le-a zis la inceput ca vor muri cand vor manca din pom?pentru ce le-a interzis in prima instanta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu avem nici un motiv sa credem asta, cel putin eu nu cunosc.
|
|||
|
|||
![]()
asta a zis camy_d , reply-ul meu a fost dat la raspunsul acela al ei.
|
![]() |
Tags |
caderea lui a & e, pacatul originar |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caderea Constantinopolului | cozia | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 03.01.2018 16:22:00 |
200 de ani de la Caderea Bastiliei - 14 iulie | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 16.07.2009 02:22:27 |
Atotstiinta Lui Dumnezeu vs. Crearea si caderea omului | Florin-Ionut | Generalitati | 10 | 06.07.2009 16:25:52 |
LUPTA CU CADEREA IN IMAGINATIE | cozia | Teologie si Stiinta | 9 | 10.12.2007 12:07:37 |
|