![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
mai fascinant este ca indoctrinarea este din partea ateilor/evolutionistilor/oamenilor de stiinta sau cum vrei sa le spui. Se baga in viata noastra si ne spun ei exact ce sa credem: in big banguri fanteziste si aparitia vietii din "supa primordiala" si evolutia si etc... si le prezinta drept "adevaruri" cand de fapt nu sunt demostrate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uiti ca pina nu demult cei ca tine credeau ca pamintul este plat si soarele se invirte in jurul pamintului, potopul, Sodoma, unde sunt dovezile? ... Adevarul este undeva la mijloc! |
|
||||
|
||||
![]()
Urmaresc doar sa-i rupa de Dumnezeu pe copii.
Ora de religie, cand eram eu in scoala, era o ora pentru suflet cand venea preotul si ne invata ce-i place lui Dumnezeu. Este evident ca intr-o clasa sunt copiii de diferite confesiuni. In acest sens ar trebui sa faca exact cum faceam cu orele de limba straina, noi ramaneam la engleza si restul care erau cu germana se duceau in alta clasa: sa se organizeze ore separate in functie de confesiune ca sa nu mai existe asa multe nemultumiri. In loc sa se axeze pe educatia in scoli si reducerea violentei, gata, au gasit solutia... sa loveasca in "ora de religie".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|