![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Vlad Alexandru91
"Ce cauți pe forumul nostru cu ciuma ateistă? Ateismul este ciuperca otrăvitoare care macină societatea românească și întreaga lume! Trebuie zdrobită fără milă!" Poi Vlad...ce e cu tonul acesta razboinic? Ciuperca otravitoare este URA de aproapele, este lipsa iubirii si a intelegerii....ea macina sufletele pline de orgolii marunte...Oare Iisus ar fi folosit cuvintele "zdrobiti fara mila"? Eu cred ca mult mai periculosi sunt pretinsii crestini care in numele "credintei" raspandesc morbul unui limbaj indecent urmarind provocarea de cearta...si dovedindu-si asa , fara sa stie....ca de fapt calea spre IAD este plina de intentii "bune" ca ale lor....Sa nu te superi.....dar asa se vede ! ps. nu ma leg de topic ci numai de comportamentul acesta care raneste bunul simt , supozat a se regasi in acest spatiu deosebit! NB. Nu mi se adresase mie! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Ești sigur că nu ai atacat persoane? Textul evdențiat arată altceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Ce scrie in Biblie:
Spus-a cel nebun in inima sa : Nu exista Dumnezeu... |
|
|
|||
|
|||
|
Acum am zis adevărul...Ateii trag societatea în jos...Ateii și ignoranța noastră, a creștinilor...De fapt, creștinii sunt de vină cred...Noi suntem de vină pentru că avem atâtea păcate și am permis să ne fie călcată credința în picioare de străini...
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragul meu, marea majoritate a oamenilor de știință sunt necredincioși. Știința ne-a scos din mocirla evului mediu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu slujești diavolului cu necredința ta? Fără să vrei poate...fără să știi...Dar te poți oricând întoarce la Hristos...căci Dumnezeu se bucură pentru oaia pierdută dar regăsită mai mult decât se bucură pentru restul care nu erau rătăcite! |
|
|
|||
|
|||
|
Șicane stupide, manifestări ale frustrării, teribilism infantil, ipocrizie, pălăvrăgeli interminabile născute din incapacitatea lor de a accepta că greșesc: discuțiile cu ateii sunt sterile datorită sufletului lor bolnav, înțepenit în credințe rudimentare.
Ateismul poate prinde doar acolo unde există o gândire primitivă, nedezvoltată. Ateul nu-și poate da seama de neputința lui datorită mândriei, care îl înșeală asupra propriilor măsuri. Ateul crede că știe și e prea prost să înțeleagă că nu știe nimic. Iar prostia vine din răutate, din aceeași mândrie. Ateismul a fost învins și va muri lent. El îi va lua în iad pe prizonierii săi, într-un iad care nu este o pedeapsă a lui Dumnezeu ci urmarea firească a închiderii lor în fața iubirii, cunoașterii, progresului. Ateul e mort sufletește înainte de moartea fizică, iadul lui a început deja.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intersant că spui vorbe goale în loc să răspunzi la ce te-am întrebat. Ai ceva de ascuns? Ți-e rușine sau frică de răspunsurile tale? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 22:19:36 |
| Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 20.06.2011 00:53:44 |
| Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 02:18:54 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|