![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fii mai explicit. Eu n-am auzit de asa ceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
la noi sclavia a existat pana acum o suta si ceva de ani.
mai mult, cazul clerului romanesc este unic in Europa. nicaieri nu au existat robi manastiresti ca la noi. doar ideea ca o manastire detinea sclavi te infioara. |
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Iată un „om de știință” de mâna a doua! Cei ca tine au încetinit progresul măreței noastre civilizații! Dacă nu exista atesimul, eram departe acum, căci aveam ajutor de la Domnul! Dar tu și cu ceilalți slujitori ai diavolului ați tras omenirea înapoi cu un mileniu! Rușine să vă fie! Dumitru73 si care dupa tine omul de stiinta de prima mana? ce intelegi prin "departe"? Dragul meu Dumitru, din discursul plin de venin al acestui domn Vlad si 91, in care ataca injust, rezulta clar ca s-a incins prea tare la focul smolindu-i orice urma de bun simt crestin....Si da....cred ca e tare departe atat de credinta cat si de adevar....E bine sa il ignoram! ps. E un site crestin, dar mereu se isca atacuri, se aduc ofense, se incearca convingerea cu "pumnul gurii", si toate astea in numele unei false iubiri de fapt , de Dumnezeu si de aproape.....Sa ne ierte pe toti Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu Dumitru, din discursul plin de venin al acestui domn Vlad si 91, in care ataca injust, rezulta clar ca s-a incins prea tare la focul smolindu-i orice urma de bun simt crestin....Si da....cred ca e tare departe atat de credinta cat si de adevar....E bine sa il ignoram!
ps. E un site crestin, dar mereu se isca atacuri, se aduc ofense, se incearca convingerea cu "pumnul gurii", si toate astea in numele unei false iubiri de fapt , de Dumnezeu si de aproape.....Sa ne ierte pe toti Dumnezeu![/quote] Subscriu ! Daca as fi convinsa ca asa e ortodoxia as alege sa fiu ateu. |
|
|||
|
|||
![]()
Vlad Alexandru91
"Ce cauți pe forumul nostru cu ciuma ateistă? Ateismul este ciuperca otrăvitoare care macină societatea românească și întreaga lume! Trebuie zdrobită fără milă!" Poi Vlad...ce e cu tonul acesta razboinic? Ciuperca otravitoare este URA de aproapele, este lipsa iubirii si a intelegerii....ea macina sufletele pline de orgolii marunte...Oare Iisus ar fi folosit cuvintele "zdrobiti fara mila"? Eu cred ca mult mai periculosi sunt pretinsii crestini care in numele "credintei" raspandesc morbul unui limbaj indecent urmarind provocarea de cearta...si dovedindu-si asa , fara sa stie....ca de fapt calea spre IAD este plina de intentii "bune" ca ale lor....Sa nu te superi.....dar asa se vede ! ps. nu ma leg de topic ci numai de comportamentul acesta care raneste bunul simt , supozat a se regasi in acest spatiu deosebit! NB. Nu mi se adresase mie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poi am dreptate.....Mereu se intampla asa....Nu esti cu mine intru totul? esti impotriva mea...Nu reusesc sa te conving, atunci te tot atac..ASTA e procedura aici...si e PACAT... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti multumesc pentru explicatii. Am cautat pe internet si am mai gasit informatii referitoare la acest subiect: Crestinismul si sclavia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Protestez. Vad ca ii tratezi diferentiat pe membrii acestui forum. Pe unii ii ironizezi, altii ti-au cazut cu tronc la inimioara, iar pe altii ii judeci cam aspru. Last edited by antoniap; 13.02.2011 at 18:42:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Protestez. Vad ca ii tratezi diferentiat pe membrii acestui forum. Pe unii ii ironizezi, altii ti-au cazut cu tronc la inimioara, iar pe altii ii judeci cam aspru.[/quote]
Draga mea....cum de NU protestezi cand se exprima atat de urat Vlad91? .. |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
In prezent insa, stim suficiente despre lumea inconjuratoare si istoria ei ca sa putem afirma ca nu a existat Potop global, ca mitul Genezei e doar un mit, ca Pamantul nu are 6000 de ani si asa mai departe. Pentru ca acum am aflat lucruri noi, datorita descoperirilor din biologie, genetica, fizica, istorie, arheologie si geologie. Deci da, suntem mult mai in masura sa contestam crestinismul decat ganditorii de care vorbesti tu. Citat:
Citat:
Citat:
Si ia zi, daca a revolutionat morala, cum de nu i-a trecut prin cap ca sclavia chiar nu e OK? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Este perfect reprobabil sa injuri, daca injuri crestini. Daca, insa, injuri atei, nu numai ca nu ti se intampla nimic, dar te alegi si cu un grup de majorete, gata sa te sustina. Te-ai prins? ![]()
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|