![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iată un „om de știință” de mâna a doua! Cei ca tine au încetinit progresul măreței noastre civilizații! Dacă nu exista atesimul, eram departe acum, căci aveam ajutor de la Domnul! Dar tu și cu ceilalți slujitori ai diavolului ați tras omenirea înapoi cu un mileniu! Rușine să vă fie! |
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Acum întrebarea mea revine. La ce te referi când spui asta. Pentru că ai sugerat că media e afectată injust de acele „minciuni”. Și te rog să lași la o parte TE, pentru că este clar că nu are sens să discutăm din moment ce discuția ar fi prea lungă și nu înțelegi TE. Pe de altă parte, poți să fi corect în discuție și să răspunzi la ce te-am întrebat și am spus în mesajul #183? Citat:
Citat:
Citat:
Ironic, tocmai mă întrebam (retoric), care-s dovezile creaționismului în favoarea sa dacă pe site-uri creaționiste găsim „dovezi” contra evoluției, că tot ziceai că ar trebui prezentate la fel. Deci, care-s dovezile creaționismului? Citat:
O cauză externă nu este tot una cu Dumnezeul creștin. Chiar dacă mâine s-ar dovedi fără echivoc că există un Dumnezeu creator care a creat universul, nu ai fi justificat să crezi că e redat corect în biblie sau în teologia creștină. Mai e nevoie de alte lucruri în plus pentru că Dumnezeul creștin vine cum multe lucruri la pachet, iar contradicțiile biblice sunt o adevărată jignire la adresa unui Dumnezeu perfect/adevărat. Citat:
Indiferent ce susține creștinismul și indiferent cât de mult a ajutat, asta nu spune nimic despre veridicitatea poveștilor biblice. E ca și cum ai spune că orice idee a unui geniu e adevărată și orice idee a unui criminal e falsă, inclusiv informațiile lui despre cine-i sunt părinți. Oamenii pot fi genii în anumite domenii și niște incompetenți totali în altele. Nu există și nu va exista omul nou/sovietic multilateral dezvoltat. Toți suntem specializați și avem competențe în câteva domenii, iar în unele avem poate ceva idei de bază, iar în restul putem fi complet idioți. Citat:
Citat:
Tu presupui că toți ceilalți până la 2,3% sunt non-teiști, însă dacă te-ai uita mai atent la raport ai fi văzut că acei atei tehnici ar fi fost incluși în alte categorii (religii orientale). Nu ai nici o bază pentru presupunerea ta, ba chiar sunt indicii că presupunerea ta e nefondată. Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce intelegi prin "departe"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Măreția civilizației creștine s-a văzut în evul mediu. |
|
|||
|
|||
![]()
Zergule, ții tot felul de teorii ale chibritului din disperarea de a nu recunoaște că ai aberat repetat. Oamenii și-au dat seama despre ce e vorba. Nu mai am nimic de adăugat la mesajele tale fără sens. O să mai intervin dacă voi considera că e ceva de scos în evidență, dar deocamdată ai liber.
|
|||
|
|||
![]()
Greselile celor din evul mediu are cine sa le judece. Daca ai fi crestin ortodox, ti-as spune sa studiezi ce tipuri de greseli s-au facut si de ce si abia apoi sa tragi o concluzie serioasa, nu una superficiala. Nu cred ca esti pregatit sa discuti un asemenea subiect.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce greșeli? Aia cu sclavia nu e greșeală? Urmarea cuvintelor bibliei care îndeamnă la arderea presupuselor vrăjitoare pe rug nu e o greșeală? Ardere pe rug a non-creștinilor nu e o greșeală? Omorârea și/sau denigrarea lor nu e o greșeală? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ortodocsii au denigrat ereticii, dar n-am auzit sa-i fi omorat. Ortodocsii au fost victime ale altor confesiuni si religii (Sinai, Athos etc). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Radio aliluia - muzica crestin ortodoxa " pe saturate " ( non stop ) | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.07.2011 21:19:36 |
Stop indoctrinarii evolutioniste din scoli | I.Calin | Generalitati | 164 | 19.06.2011 23:53:44 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|