![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
NP spun ca respecta Biblia, dar nu stiu care Biblie...ea spune clar: Evrei 13, 7. "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința."... A cui credinta a urmat-o EGWhite? Evrei 13, 17. Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. - cine sunt mai marii AZS?- EGWhite? Sunt versete biblice care sunt trecute cu vederea , DE CE? , ei stiu... Citat:
Toti avem gandire, dar nu toti o folosim! Citat:
Eu am o vorba si o spun mereu si mereu lumii cu care interactionez: "Nu cei care citesc despre D-zeu, nici cei care vorbesc despre D-zeu si nici cei care asculta vorbinduse despre D-zeu nu mostenesc Imparatia lui D-zeu...ci cei care implinesc Cuvantul lui D-zeu!"
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|