Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.02.2011, 00:39:48
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Urmam invataturile Domnului Iisus Hristos si a Sfintilor Apostoli. Le gasiti in Sfanta Scriptura (nu pe diferite postari de pe forumuri). Aratati-mi cu Scriptura unde gresesc.P.S. Nu am dat si nici nu voi da vreun citat din Ellen White (pasiunea dvs.). Prefer Sfanta Scriptura.

Hai sa lasam pe ametita aia de EGWhite, si sa vb si mai serios!
Sa vorbim de ziua de odihna poruncita de D-zeu evreilor (Iesire 31, 13-17) si cinstita azi de AZS...Unde porunceste NT sa cinstim sabatul in Legea noua?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 09.02.2011, 00:56:55
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Hai sa lasam pe ametita aia de EGWhite, si sa vb si mai serios!
Sa vorbim de ziua de odihna poruncita de D-zeu evreilor (Iesire 31, 13-17) si cinstita azi de AZS...Unde porunceste NT sa cinstim sabatul in Legea noua?
Deja am mai vorbit o groaza.

Argumentarile lor sunt ca niste pereti pe care sunt desenate usi, si desi se vede clar ca nu se poate deschide nici una din acele usi desenate, li s-au pus clantze si se tot apasa pe ele...
Daca nu pleaca de langa peretii aceia, niciodata nu vor gasi o usa adevarata.
Vechi 09.02.2011, 01:08:38
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AdrianAamz Vezi mesajul
Deja am mai vorbit o groaza.
Eu stiu!
Dar poate copilul asta nu face parte din cultul din care au facut parte cei cu care s-a vb pana acum.. nu vezi ca-s AZS-pentru EGWhite si AZS-impotriva EGWhite.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Vechi 09.02.2011, 09:51:20
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce! La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!
Vechi 09.02.2011, 10:20:41
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! !
Neascultarea daca a facut probleme si in lumea ingerilor, oare nu a dacut si nu va face si in lumea oamenilor.
NP spun ca respecta Biblia, dar nu stiu care Biblie...ea spune clar: Evrei 13, 7. "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința."...
A cui credinta a urmat-o EGWhite?

Evrei 13, 17. Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. - cine sunt mai marii AZS?- EGWhite?

Sunt versete biblice care sunt trecute cu vederea , DE CE? , ei stiu...

Citat:
Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce!!
Daca ma nasteam adventist, si daca NU AVEAM MINTE IN CAP CA SA JUDEC, poate ramaneam pana la moarte AZS...
Toti avem gandire, dar nu toti o folosim!

Citat:
La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! !
Lumea NP e mereu si mereu in schimbare, ca zic ei:''si lumea se schimba!"..."cuvantul Domnului trebuie adaptat la vremurile noastre" - spun ei... dar a adapta ceva la vremea de azi, nu inseamna sa si schimbam sensul Cuvantului.

Citat:
Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!
Eu am o vorba si o spun mereu si mereu lumii cu care interactionez: "Nu cei care citesc despre D-zeu, nici cei care vorbesc despre D-zeu si nici cei care asculta vorbinduse despre D-zeu nu mostenesc Imparatia lui D-zeu...ci cei care implinesc Cuvantul lui D-zeu!"
Vechi 09.02.2011, 12:09:43
Iosif77 Iosif77 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.01.2011
Wink Pastorii de pe forum

Citat:
La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste!
Asta e tare, Bairstow.
(Neo) protestantii care activeaza pe forum pot fi numarati pe degete si, cel mai probabil, nici unul nu e pastor.

Nu stiu de ce dar incep sa cred ca tu esti o fatza bisericeasca.
Daca presupunerea mi se va confirma voi incepe sa plang ...
Vechi 09.02.2011, 12:21:38
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Asta e tare, Bairstow.
(Neo) protestantii care activeaza pe forum pot fi numarati pe degete si, cel mai probabil, nici unul nu e pastor. ...
Pastorii stiu ca nu au dupa ce sa activeze pe forumuri, ca-s mancati cu Biblie cu tot!
Vechi 09.02.2011, 12:28:08
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Pastorii stiu ca nu au dupa ce sa activeze pe forumuri, ca-s mancati cu Biblie cu tot!
Geony băiatule (îmi permit să te numesc astfel că-mi ești simpatic încă de pe alte forumuri), lasă-i pe pastori că-s indigești. Propun totuși să iei Biblia și s-o mănânci (la figurat bineînțeles). Apoi mai vorbim...
Vechi 09.02.2011, 12:34:33
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Geony băiatule (îmi permit să te numesc astfel că-mi ești simpatic încă de pe alte forumuri),...
De pe care forumuri?...

Citat:
lasă-i pe pastori că-s indigești.
...nu esti si tu pastor cumva?

Citat:
Propun totuși să iei Biblia și s-o mănânci (la figurat bineînțeles). Apoi mai vorbim...
Dar ca desert sa servesc si scrierile "craiesei" EGWhite!

PS. mi se pare ca tu si cucubau (sau crocomau) sunteti una si aceiasi persoana. aseara , nu erai pe forum ci numai cucubau, acum el lipseste si tu esti prezent....
Vechi 09.02.2011, 13:21:09
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
De pe care forumuri?...

...nu esti si tu pastor cumva?
Am spus-o și aici, și pe acel forum (nu-i fac reclamă, cel care nu merge acum) că nu sunt pastor.

Citat:
Dar ca desert sa servesc si scrierile "craiesei" EGWhite!
Poftă bună!

Citat:
PS. mi se pare ca tu si cucubau (sau crocomau) sunteti una si aceiasi persoana. aseara , nu erai pe forum ci numai cucubau, acum el lipseste si tu esti prezent....
Exact cum spui: ți se pare.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38