![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai sa lasam pe ametita aia de EGWhite, si sa vb si mai serios! Sa vorbim de ziua de odihna poruncita de D-zeu evreilor (Iesire 31, 13-17) si cinstita azi de AZS...Unde porunceste NT sa cinstim sabatul in Legea noua?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Argumentarile lor sunt ca niste pereti pe care sunt desenate usi, si desi se vede clar ca nu se poate deschide nici una din acele usi desenate, li s-au pus clantze si se tot apasa pe ele... Daca nu pleaca de langa peretii aceia, niciodata nu vor gasi o usa adevarata. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiu!
Dar poate copilul asta nu face parte din cultul din care au facut parte cei cu care s-a vb pana acum.. nu vezi ca-s AZS-pentru EGWhite si AZS-impotriva EGWhite.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Fiind o lucrare omeneasca AZS se dezmembreaza mereu. Unii cred in White alti mai putin unii vor femei sa le gadile urechea altii nu! Unii sunt impotriva spiritului laic altii mai putin! Tu daca erai adventist si vedeai ca pe biserica ta a aparut o cruce care pana atunci o renegai ce ai fi zis? Sau invers sa vedem ca bisericile noastre nu ar mai avea cruce! La ei e un haos total aici vin si discuta pastori dar daca stai de vorba cu ei au mii de idei diferite si chiar neaventiste! Cei drept nici ortodoxul nu cunoaste dogmatica tot timpul dar ortodoxul se bazeaza pe ascultare!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NP spun ca respecta Biblia, dar nu stiu care Biblie...ea spune clar: Evrei 13, 7. "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința."... A cui credinta a urmat-o EGWhite? Evrei 13, 17. Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. - cine sunt mai marii AZS?- EGWhite? Sunt versete biblice care sunt trecute cu vederea , DE CE? , ei stiu... Citat:
Toti avem gandire, dar nu toti o folosim! Citat:
Eu am o vorba si o spun mereu si mereu lumii cu care interactionez: "Nu cei care citesc despre D-zeu, nici cei care vorbesc despre D-zeu si nici cei care asculta vorbinduse despre D-zeu nu mostenesc Imparatia lui D-zeu...ci cei care implinesc Cuvantul lui D-zeu!"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Neo) protestantii care activeaza pe forum pot fi numarati pe degete si, cel mai probabil, nici unul nu e pastor. Nu stiu de ce dar incep sa cred ca tu esti o fatza bisericeasca. Daca presupunerea mi se va confirma voi incepe sa plang ... |
|
||||
|
||||
![]()
Pastorii stiu ca nu au dupa ce sa activeze pe forumuri, ca-s mancati cu Biblie cu tot!
|
|||
|
|||
![]()
Geony băiatule (îmi permit să te numesc astfel că-mi ești simpatic încă de pe alte forumuri), lasă-i pe pastori că-s indigești. Propun totuși să iei Biblia și s-o mănânci (la figurat bineînțeles). Apoi mai vorbim...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
...nu esti si tu pastor cumva? Citat:
PS. mi se pare ca tu si cucubau (sau crocomau) sunteti una si aceiasi persoana. aseara , nu erai pe forum ci numai cucubau, acum el lipseste si tu esti prezent.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am spus-o și aici, și pe acel forum (nu-i fac reclamă, cel care nu merge acum) că nu sunt pastor.
Poftă bună! ![]() Exact cum spui: ți se pare. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|