![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
31. Iar despre învierea morților, au n-ați citit ce vi s-a spus vouă de Dumnezeu, zicând: 32. "Eu sunt Dumnezeul lui Avraam și Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov"? Nu este Dumnezeul morților, ci al viilor. (Matei 22) Dumnezeu deci nu este Dumnezeu al morților, ci al viilor, căci toți trăiesc în El.(Luca 20:38) Cred că știu ce vei zice, așa că îți voi răspunde, nu zice că Dumnezeu e Dumnezeul morților până la Înviere, ci că e Dumnezeul viilor. Dumnezeu să te lumineze! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Îmi vine să dau citatul din Biblie, care demonstrează că nu poți înțelege Biblia de unul singur, așa cum cred NP, dar cum spuneam, îmi pierd timpul. |
|
|||
|
|||
![]()
Pe Iisus Îl ai tot timpul în Scriptură să-ți spună cum e. E și cazul din Luca 20, trebuie doar să-L crezi pe cuvânt.
|
|
|||
|
|||
![]()
Apostolii ne-au învățat să aplicăm credința, ne-au învățat să tâlcuim Scriptura, dar voi o tâlcuiți după capul vostru, practicați credința tot după capul vostru și e bine știut că mintea umană e limitată. V-ați făcut mai deștepți ca Apostolii și chiar ca Iisus. Nu știu cum puteți voi să credeți că un om normal ar putea înțelege o carte așa de grea și importantă, fără să i-o tâlcuiască un om plin de Duh Sfânt, care are o relație mai apropiată de Dumnezeu decât toți păcătoșii de rând. Este și un verset care demonstrează cele spuse de mine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ți-e teamă să-l postezi? |
|
|||
|
|||
![]()
Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste. (1Cor.2:14)
Cine judeca omeneste? Noi avem o credinta de 2000 de ani voi aveti sute poate mii de credinte! Voi nu pricepeti ortodoxia si crestinismul pentruca sunteti ca farizeii din vechime! Va laudati cu ce nu aveti si puneti temeli la biserici temeli pe vorbele unor pastori . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ce amuzant, noi o tâlcuim după cum ne-au învățat Apostolii, voi cum vă învață capul vostru și de ar fi numai capul vostru tot ar fi ceva, dar unde nu tâlcuiește Dumnezeu, tâlcuiește Satana. La voi e o cacealma totală. Unul citește Biblia, o interpretează și își face o biserică. Apoi unul din adepți ajunge la concluzia că pastorul s-a înșelat în anumite privințe și se face el pastor, își înființează propria biserică. Și tot așa. Nu, dar degeaba îl postez, că tu o să inventezi o poveste, uneori chiar paralelă cu subiectul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grija sotului fata de sotie ! | windorin | Nunta | 48 | 08.12.2012 01:38:38 |
Grija pentru mantuire | nico.dia | Intrebari utilizatori | 4 | 23.05.2010 19:26:41 |
Grija lui Dumnezeu pentru noi | giovaninnaa | Generalitati | 15 | 09.10.2009 08:47:49 |
425 de morti de holera | podolski_2 | Umanitare | 5 | 05.12.2008 00:04:45 |
|