![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
De care oameni imi bat joc? Am inteles ca esti inflacarata in ideile tale si ca nu ai gasit nici un sprijin, dar ar trebui sa intelegi de asemeni, ca multi inaintea ta, cu invatatura ortodoxa temeinica au condamnat sau nici nu au pomenit de asa ceva, mergi la o manastire de calugarite si cauta sfat. Lor cine le oficiaza Sfanta Liturghie? Intreaba de ce, daca nu stii deja.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca va continua cu acel preot si acea adunare,precis va mai veni Adriana pe forum si cu alte aberatii,pardon,lipsa de prejudecati....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pana la tine nu am mai auzit pe nimeni sa promoveze astfel de idei. Nivel inalt, de exemplu?
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|