![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu asta gata. Daca intelegeti ca sunteti plini de prejudecati si ca din cauza lor, si nu a sfintilor, femeia este nedreptatita, bine, daca nu, nu-i bai, o sa intelegeti altadata. Nu vreau sa imi pierd eu roadele rugaciunii din cauza unor prejudecati. Ramaneti deci cu bine! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca atunci nu erau prejudecati ,de ce nu au existat femei preot,pentru ca au fost femei calugarite,femei martire pentru Hristos,insa femei preot de ce nu au fost ? ? ? |
|
|||
|
|||
![]()
Au trebuit sa treaca 2000 de ani,ca sa intelegem noi,prin Adriana,ca si femeile pot fi hirotonite...Ce greu de cap suntem!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumim Adriana ca ne luminezi mintea,ma duc sa arunc cartile Sfintilor Parinti,care sunt pline de prejudecati si astept sa-mi dai tu o bibliogrefie noua,sau poate scrii tu o carte...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, daca roada rugaciunilor dvs. este aceea de a milita pentru a fi hirotonita, e bine sa va intrebati cui va rugati de fapt si cine va da raspuns la rugaciune. Cercetati un pic sinaxarul ortodox: exista vreo sfanta care a fost preot ? Exista sfinte care sunt considerate asemenea cu apostolii, dar NU si asemenea clericilor hirotoniti. Aveti duhovnic ? El ce spune despre militantismul dvs. referitor la hirotonia femeii ?Ortodoxia dvs. sta sau cade in functie de raspunsul la aceste intrebari. Ceea ce propuneti dvs. nu va duce la vreo "evolutie" a ortodoxiei sau catolicismului, ci doar la aparitia unei (sau a unui numar mai mare de ) secte feministe, pretins crestine si poate pretins ortodoxe... Ceea ce va spun , desi cu duritate, va spun totusi cu dragoste. Gasiti-va pacea lui Hristos. E mai buna decat adevarul pe care vreti sa-l creati in mod artificial. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceia nu mai sunt preoti ortodocsi,ci eretici...Parerea intunecatei mele minti ,plina de prejudecati .....
|
|
||||
|
||||
![]()
Adriana, trebuie sa intelegi ca sunt cazuri izolate, sunt si mari ierarhi care o dau rau de tot cu bata in balta.
Idei de genul duc la dezbinare... Biserica nu trebuie modernizata, sa ramana asa cum este.
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca Duhul Safnt care conduce biserica prin ierarhi, stie mai bine ce are de facut. Biserica s-a schimbat mereu de la infiintarea ei, si o sa se schimbe in continuare dupa cum va dori Dumnezeu prin Duhul Sfant. Trebuie sa va obisnuiti cu idea...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cand femeile vor fi preoti in Bisericile Ortodoxe si vor putea intra in Sfantul Munte, Dumnezeu si-a intors fata de la noi (parere personala).
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|