![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Tu faci confuzie grava, ca nu a zis nimeni ca o femeie nu poate fi mai vrednica decat un barbat, dar sa demonstreze prin fapte de credinta (Sfanta Paraschiva, de exemplu, nu a avut astfel de pretentii si nici Sfanta Maria Egipteanca, Sfanta Filoteia, chiar daca erau pline har si pe doua din ele ni le-a lasat Dumnezeu drept marturie)
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si cu asta gata. Am inteles ca de fapt aici va place sa va bateti joc de oameni, va face placere chiar. Treaba voastra. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Kandia,nu e usor sa lupti cu prejudecatile,Adriana lupta si e normal sa ia si bobarnace...
Daca 2000 de ani oamenii nu au inteles ,cum te astepti sa inteleaga acuma ? |
|
|
||||
|
||||
|
Nu stiu de ce, Kandia, ti se pare si tie o rautate, nu am jucat decat in defensiva, fara atac la persoana ci la ideie. Acum daca i s-a parut ca am insultat-o pe ea si nu ideea, este cu putinta sa-mi cer scuze, dar nu pentru credinta mea ci pentru modul de abordare.
Nu pot apleca urechea la ceva ce contravine credintei ortodoxe. E un forum de discutie si fraza "imboldul celui care cedeaza primul" nu-si are rostul si asta poate fi invocat drept rautate.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Car despre noi normal ar fi sa atragem oamenii catre ortodoxie nu sa-i alungam.Sa nu cadem in pacatul de a-L cauta pe Domnul prea mult in Scrieri si prea putin in inimile si faptele nostre. |
|
|
|||
|
|||
|
Trebuie sa atragem oameni la ortodoxie,dar nu cu bagajul plin de erezii...
Intelege Kandia,ca femei pline de har au fost si vor mai fi,dar hirotonirea este numai a barbatului...asa a randuit Dumnezeu... |
![]() |
| Tags |
| din ospățul credinței |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 10:39:32 |
| Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 21:02:26 |
| (Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 09:29:04 |
|
|