Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Impartasania (Taina Euharistiei)
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.10.2010, 15:43:22
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Eu ti-am raspuns aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...1&postcount=56 . Depinde de situatia fiecaruia si de hotararea duhovnicului. Oare esti tu mai in masura decat duhovnicul meu sa ma opresti de la Impartasanie? Vrei sa astept sa se intoarca nevasta-mea la credinta si abia apoi sa primesc Sfintele Taine? Si vezi ca acel thread a fost deschis acum mai bine de doi ani de zile, fyi.

Pentru chestia cu extraterestrii, am marturie din Biblie data de Parintele Galeriu. Nu e nevoie sa crezi, chiar nu e important. Dar nu ma mai acuza de vrajitorie din cauza asta. La fel si pentru inteligent design: nicaieri in Biblie nu poti sa-mi arati ca lumea a fost zidita in 144 de ore terestre. Te perzi in detalii superficiale, ti-am mai spus asta. Eviti esenta credintei ortodoxe care este Liturghia, respectiv Euharistia.

Pace.
Nu te opresc eu de la impartasanie.. dar m-a mirat ca spui ca tu nu te joci cu ortodoxia, ca te tii de canoane etc..
Este prea usor sa arunci in altii si sa te dai pe tine exemplu.
Si acei altii - se tin si ei de invatatura bisericii, nu fac de capul lor.
(Si nu te acuz, dar acel thread m-a uimit mult, deoarece eu nu cunosc multi oameni care nu vor copii! Nemaivorbind de crestini.. ca nu am auzit nici unul!)

Tu uiti ca si Iuda s-a impartasit inainte de vanzare. Dar fiind plin de patimi nu i-a folosit.
Reply With Quote
Vechi 05.10.2010, 15:52:45
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Tu uiti ca si Iuda s-a impartasit inainte de vanzare. Dar fiind plin de patimi nu i-a folosit.
Am ajuns sa fiu comparat cu Iuda. Macar ai idee ce spui?!

O sa ma opresc aici ca sa nu comit infractiuni. Imi stau pe buricele degetelor.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne impartasim des sau rar? Va_iubesc Impartasania (Taina Euharistiei) 978 17.05.2017 02:29:00
Cum sa ne impartasim? Adriana-Simona Impartasania (Taina Euharistiei) 21 09.01.2014 14:17:16