![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru chestia cu extraterestrii, am marturie din Biblie data de Parintele Galeriu. Nu e nevoie sa crezi, chiar nu e important. Dar nu ma mai acuza de vrajitorie din cauza asta. La fel si pentru inteligent design: nicaieri in Biblie nu poti sa-mi arati ca lumea a fost zidita in 144 de ore terestre. Te perzi in detalii superficiale, ti-am mai spus asta. Eviti esenta credintei ortodoxe care este Liturghia, respectiv Euharistia. Pace.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este prea usor sa arunci in altii si sa te dai pe tine exemplu. Si acei altii - se tin si ei de invatatura bisericii, nu fac de capul lor. (Si nu te acuz, dar acel thread m-a uimit mult, deoarece eu nu cunosc multi oameni care nu vor copii! Nemaivorbind de crestini.. ca nu am auzit nici unul!) Tu uiti ca si Iuda s-a impartasit inainte de vanzare. Dar fiind plin de patimi nu i-a folosit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O sa ma opresc aici ca sa nu comit infractiuni. Imi stau pe buricele degetelor.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne impartasim des sau rar? | Va_iubesc | Impartasania (Taina Euharistiei) | 978 | 17.05.2017 02:29:00 |
Cum sa ne impartasim? | Adriana-Simona | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 09.01.2014 14:17:16 |
|