![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Uita-te la greci: ii inteleg ca tipa de foame pe strazi, si eu in locul lor as tipa cand mi-ar ghiortai matele. Dar cand privesti situatia din afara, guvernele grecesti pe care proprii cetateni le-au investit sunt responsabile pentru ascunderea deficitului real al Greciei, pentru situatia actuala. Cand te uiti din afara se vede cel mai bine adevaratul vinovat: poporul, pentru ca a ales guvernanti incompetenti / rauvoitori. Citat:
Intre timp, fondurile private au reusit in doi ani sa mareasca banii contribuabililor cu 17%, mult peste rata inflatiei. Si acum statul vrea sa nu mai cotizez la pilonul II anul asta, ca are nevoie sa plateasca pensii la sistemul ineficient. Citat:
Daca nu se fura ca-n codru, daca nu erau pusi aceiasi la putere, daca masurile bune si corecte pentru tara s-ar fi luat din timp, acum nu ne-am fi confruntat cu problemele actuale. Nu capitalismul e problema, ci hotia si incompetenta. Poti sa traiesti bine si in capitalism, in pofida celor care cred contrariul. Am vrut hoti la putere, i-am avut. Si o sa-i avem atata timp cat o sa ni-i dorim. Atata timp cat o sa le facem gat inainte de alegeri, ca sa ne mai arunce un os, in timp ce pe parcursul mandatului ei fura si noi ne vedem de treaba. Atata timp cat romanul rupe usa la ora 3 si are pretentia unui bonus cand isi face treaba pentru care e oricum platit. Atata timp cat nu ne gandim la tara asta, cu toate relele si bunele ei, cat nu ne gandim la viitorul nostru si al copiilor nostri. Atata timp cat preferam sa ne lafaim intr-o viata artificiala plina de ambalaje lucioase, manele si ignoranta. Atata timp cat ne ducem la munca, dar in ascuns ne injuram sefii si ne invidiem vecinii. Atata timp cat nu ne implicam in societatea civila, cat asteptam mereu sa vina altii sa faca treaba. S.a.m.d. Citat:
Citat:
Cand comunismul s-a dus, te adaptezi sau dispari. Tare-mi e ca noi, ca natie, nu ne-am adaptat.