![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
@Andrusca si Carmina Multumesc. Andrusca, cu 10-le de la tine imi iese acum cu chiu cu vai media la religie. Da’ numa’ la partea teoretica. La partea practica sunt dezastru, repetenta. Ma mir totusi ca nu mi s-a sesizat inca frauda si la teorie. Cat de greu poate fi sa dai copy/paste la niste texte, citate pompoase si figuri de stil sau sa pui cate un link? Chiar asa experta am devenit in a camufla ipocrizia incat sa nu se prinda nimeni? Glumesc? oare? O sa incerc sa fiu mai transparenta, nu de alta, da’ nu mi-e de nici un folos sa raman nedeconspirata? De dat „delete” pentu pacate si „rename” omul cel vechi cu omul cel nou, la asta bajbai prin labirint. Ca de vorbit DESPRE Dumnezeu nu-i chiar asa de greu de imitat , da’ de multe ori e numai palavrageala aiurea, arama sunatoare si chimval rasunator, in loc mai bine sa ma apuc sa vorbesc CU El. Lung mai e drumul de la o prepozitie la alta, de la „despre” la „cu”. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 21:17:39 |
| Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 22:07:35 |
| Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
| Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 14:22:20 |
| Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
|
|