![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Iar daca ateismul era adevarat nu existam?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ateismul este o "stare a constiintei" tranzitorie(si trecatoare), va trece, crede-ma.
In fapt ateul este individul certat cu Dumnezeu, care, cauta o cale de impacare(ciudat, nu?), prin metode specifice.("metode stiintifice") Mda, stiinta(exacerbata) lu' materia..., ce sa-i faci, risipa de timp si energie. La ce va foloseste(de .ex) sa stiti cand si de ce au trait(la trecut, a trecut ma'ntelegi) dino La ce va foloseste(de .ex) sa stiti daca suntem or' nu veri buni cu maimuta La ce va foloseste(de .ex) sa stiti daca Pamantul se misca'n plan or' intr-o elicoida, din moment ce 99,999999999999999999999% dintre voi nu veti "pasi" in cosmos niciodata ? ...si lista-i big(bang)... A ? p.s. stiu, stiu, daca nu era tehno. nu puteam sa ne stupizam pa maretu' web..or' stateam cu festila...or nu ne'ndopam cu e-uri...or nu mergeam la nev-iorc cu boingul...or nu-si lua base f16 de la solduri...Eu zic: stiinta atat cat trebe' si nu sf-uri(asa din lipsa lu' activitatea or' plictis)...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Exact la ce iti folosesc si tie sute, poate mii de descoperiri stiintifice, care puse cap la cap ti-au creat tie facilitatea de a comenta acum pe internet. |
|
|
||||
|
||||
|
vezi p.s.-ul.
|
|||
|
|||
|
PS-ul arata ca nu tehnologia in sine are vreo problema ci mentalitatea celor care o folosesc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu uita ca pana nu de mult, pentru unii chiar si acum, afirmatia ca pamantul este rotund tinea de domeniul SF-ului. |
|
|
|||
|
|||
|
Stiinta (prin tehnologie) este cea care iti da tie iluzia tot mai reala de free will. Asta daca intelegi ce vreau sa spun.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 15:17:34 |
| O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 10:02:57 |
| prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 19:43:21 |
| Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 01:35:52 |
| O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 19:18:07 |
|
|