![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cred ca ar trebuii sa te documentezi si tu...nu numai de la atei. am auzit si eu asta, ca nu sunt scrise de ei, dar iarasi, nici ei nu dadeau argumente, si era emisiune respectabila. tu de unde stii asa de categoric, de unde te documentezi? afara de afirmatii in lipsa de dovezi. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Evanghelie Datele si dovezile istorice sunt singurele ce pot fi luate in seama. |
|
|
|||
|
|||
|
bun, si care sunt datele si dovezile istorice ale evolutiei din maimute, mai exact?sau a aparitiei vietii din ...nimic...
|
|
|
||||
|
||||
|
Dovezile "istorice" se gasesc in ADN si milioanele de fosile descoperite.
|
|
|
|||
|
|||
|
da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Dumitru73;238904 iar ele nici măcar nu susțin că ar fi scrise de martori direcți la acele evenimente."
[/quote] uite acu am observat... care ele? Evangheliile? |
|
|
||||
|
||||
|
Da, evangheliile
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 15:17:34 |
| O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 10:02:57 |
| prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 19:43:21 |
| Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 01:35:52 |
| O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 19:18:07 |
|
|