![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
bun, si care sunt datele si dovezile istorice ale evolutiei din maimute, mai exact?sau a aparitiei vietii din ...nimic...
|
|
||||
|
||||
![]()
Dovezile "istorice" se gasesc in ADN si milioanele de fosile descoperite.
|
|
|||
|
|||
![]()
da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar vorbeam despre istoria omenirii, unde totul se bazeaza pe date istorice. "simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate." - tu pe ce te bazezi cand spui ca are 10000 de ani? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca cele despre potop, simplul fapt ca s-au gasit referiri si-n america si-n australia s-in continente diferite, nu dovedeste ca a fost un potop global? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|