![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
si intr-un tribunal se accepta marturia oamenilor ca dovezi impotriva cuiva sau ca alibi,nu? si ce inseamna pt tine "palpabil"?
da, mesajul dinainte l-am copiat in word si apoi inpoi... nu stiam ca asa se face..scuze! altfel ar insemna sa raspund la fiecare post si e cam mult... Last edited by Anytza; 23.04.2010 at 16:48:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black] Citat:
[COLOR=black] Citat:
Citat:
[COLOR=black]Dar Ortodoxia era la fel de bogata acum 2000 cum e acum, poate chiar mai mult. Si stiau si cum a fost facut Pamantul si Cine l-a facut.[/COLOR] [COLOR=black] Citat:
[COLOR=black]Ai citit vreodata Noul Testament?[/COLOR] Ai spus ca nu esti ateu, dar ai spus si ca trebuie sa te aperi cand ceilalti ii ataca pe ateii. Sustii teoria evolutionista, dar consideri ca are lipsuri. Nu crezi marturia oamenilor care au trait in perioada lui Iisus, care L-au vazut, L-au atins, L-au cunoscut personal, si au trait totul, dar crezi cand altii zic ca din nimic a iesit viata si din maimute oameni,fara marturii, fara dovezi, fara logica. Nu vreau sa te superi sau sa crezi ca te atac, dar ai intrat pe subiect si ai spus multe. dar nu aduci argumente. nici unul. vorbesti in termeni generali, care ar putea fi "povesti" pe care tu le crezi, dar nu aduci argumente. Te contrazici singur din ceea ce spui. si pana la urma |
|
|||
|
|||
![]()
nu la asta ma referam, a zis ca nu sunt dovezi, dar sunt acceptate ca dovezi in societate, ca sa nu mai zic numai de religie.
|
|
||||
|
||||
![]()
Anytza ai mare dreptate.
|
|
||||
|
||||
![]()
dl dumitru inca mai crede, dar Il reneaga pe Dumnezeu
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine a scris despre ce spui tu? Uiti ca nici o evanghelie nu a fost scrisa de cel caruia ii este atribuita? Si cu restul cartilor din NT la fel. De altfel nici nu stiu daca este vreo carte scrisa de cel caruia ii este atribuita. Si atunci de ce vorbim? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu stii, atunci de ce faci afirmatii? Doua evanghelii au fost scrise de 2 din cei 12 Apostolii lui Iisus: Ioan si Matei, si 2 din cei 70 de Apostoli: Luca si Marcu. |
|
|||
|
|||
![]()
si de unde stii de cate ori am citit eu? ca nu te intrebam daca habar n-aveam..
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|