Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2010, 18:07:47
Anytza
Guest

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Toti cercetatorii Noului Testament sustin ca autorii evangheliilor sunt anonimi. Iar ei s-au dazat doar pe documente istorice nu pe ce cred unii si altii.
dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. dar tu nu te bazezi pe ce cred ei toti? dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. ce cercetari au facut? doar ca se numesc cercetatori hai sa-i credem.. si nu pe crestini ca ei de... sunt credinciosi...nu ar avea interesul tot ortodocsi sa stie credinta lor adevarata, sa stie in ce cred si sa slujeasca drept.

dar tot ocolesti subiectul: care sunt datele si dovezile exacte ale evolutionismului?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:08:01
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mtcrysty17 Vezi mesajul
wikipedia e scrisa de toata lumea. daca vreau pot sa scriu si eu orice.
Daca te uiti sus in dreapta paginii o sa vezi ca articolul face parte dintr-un grup mare numit "Sfanta Liturghie".
Intra si o sa vezi cat de detaliate si exacte sunt relatarile. Daca stii randuielile ar trebui sa-ti dai seama ca sunt scrise de cine care stie.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:09:54
Anytza
Guest

Citat:
Dovezile "istorice" se gasesc in ADN si milioanele de fosile descoperite.
da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:10:16
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. dar tu nu te bazezi pe ce cred ei toti? dar eu te-am intrebat daca ai intrebat un preot. ce cercetari au facut? doar ca se numesc cercetatori hai sa-i credem.. si nu pe crestini ca ei de... sunt credinciosi...nu ar avea interesul tot ortodocsi sa stie credinta lor adevarata, sa stie in ce cred si sa slujeasca drept.

dar tot ocolesti subiectul: care sunt datele si dovezile exacte ale evolutionismului?
De zeci de ani se vorbeste de aceste dovezi.
Vrei sa spui ca nu ai auzit de nicuna?
Oricum am spus ceva mai devreme.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:12:08
Anytza
Guest

Question

Citat:
Daca te uiti sus in dreapta paginii o sa vezi ca articolul face parte dintr-un grup mare numit "Sfanta Liturghie".
Intra si o sa vezi cat de detaliate si exacte sunt relatarile. Daca stii randuielile ar trebui sa-ti dai seama ca sunt scrise de cine care stie.
aa...acu ii crezi...acu nu...
pai tu ce crezi de fapt???
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:12:58
Anytza
Guest

Question

Citat:
De zeci de ani se vorbeste de aceste dovezi.
Vrei sa spui ca nu ai auzit de nicuna?
Oricum am spus ceva mai devreme.
Eu am auzit de multe dar nu sunt dovezi istorice si date incontestabile.. tu nu stii cum a aparut evolutionismul?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:13:13
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
da stiu si eu, au descoperit dinozauri, bun, dar unde sunt datele istorice care spun ca din dinozauri am evoluat?sau din maimute? ca nu scrie pe oase.... si nici in adn... ce dovada e asta?
Ce intelegi prin date istorice? Scrieri ale dinozaurilor?
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:18:08
Anytza
Guest

Citat:
Ce intelegi prin date istorice? Scrieri ale dinozaurilor?
Simplul fapt ca au milioane de ani, cand voi sustineti ca pamantul are maxim 10000 de ani, arata cat sunteti de inexacti.
pai tu ai spus cu tastatura ta ca, citez"date si dovezile istorice sunt singurele de luat in seama." nu asa ai zis???
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:22:14
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
pai tu ai spus cu tastatura ta ca, citez"date si dovezile istorice sunt singurele de luat in seama." nu asa ai zis???
simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate. iarasi iei de bun ce zic ei... fara dovezi? au fost ei acolo?
Da, asa am zis, recunosc.
Dar vorbeam despre istoria omenirii, unde totul se bazeaza pe date istorice.
"simplul fapt ca unii "sustin" si nu demonstreaza ca pamantul are milioane de ani arata inexactitate." - tu pe ce te bazezi cand spui ca are 10000 de ani?
Reply With Quote
Vechi 23.04.2010, 18:22:34
Anytza
Guest

si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07