![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca asta este un motiv intemeiat pentru o conferinta- ma indoiesc de obiectivitatea domnului Danion Vasile. Pentru foarte multe afirmatii foloseste autoritatea sinoadelor locale peste sinoadele ecumenice. Mi se pare ca si domnul Danion Vasile ar trebui sa-si corecteze cartile sale care sunt suspecte de erezii si dupa aceea sa puna etichete de eretici pe seamam marilor duhovnici.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unii chiar nu inteleg lucrarea lui Danion, si asta e! Cu mila lui Dumnezeu, intr-o zi li se vor deschide ochii. Altii insa sunt vrajmasi pentru ca au fost demascati, iar altii, pentru ca sunt tulburati in conformismul lor (tot caldicel). Fariseismul e in floare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multe lucruri au inceput sa devina dubioase. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar care ar fi urmarea schimbarii calendarului, in afara sarbatoririi Craciunului mai tarziu de 25. Decembrie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Anca, si tu esti cu schimbarea calendarului??? Cum care ar fi urmarea schimbarii calendarului inapoi la cel vechi? Sa iti spun eu ce o sa se intample daca nu isi revine Biserica si nu trece cu totul la calendarul cel adevarat (gregorian) : in cam 300 de ani, datorita greselii calendarului iulian, Pastele va putea fi sarbatorit cam in mijlocul lui mai spre iunie. Tie ti se pare normal asa ceva? Cincizecimea in iulie? Sigur, nu e viata noastra, pe atunci om sarbatori toti Invierea in alta parte si fara calendar, dar stra-stra-stranepotii nostri? Si apoi de ce ne-am intoarce la calendarul vechi? Ca sa ii facem pe niste rebeli sa se intoarca de unde nu trebuiau sa plece? Si mi se pare totusi un lucru foarte trist sa nu sarbatorim macar Craciunul cu ceilalti crestini. Poate tie nu ti se pare, dar mie da.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii lucrul asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Din unele "presiuni" pe care le-a facut domnul Danion Vasile fata de anumiti preoti. Sa dea Bunul Dumnezeu sa nu se intample.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cred ca Danion are in vedere o noua schisma. Nu cu acest scop vorbeste. Iar zvonuri in Romania... ca nicaieri. As zice sa nu mai coboram urechia la Radio-shantz. Aceste vremuri cer mult curaj de la noi. Danion are curaj. Dar dintre noi, cati au?!? Iar vremurile devin tot mai grele si pline de prooroci mincinosi; cine ne va apara atunci, daca nu cineva cu curaj, cum este si Pr. Iustin Parvu? Practic sunt vremuri in care frica e la mare rang, nu curajul. Oare e o urmare a comunismului, pe care nu am reusit sa-l depasim cu adevarat, sau asa suntem noi, plini de lasitate?!? Ca crestini stim ca suntem plini de pacate. Oare nu ar fi bine sa ni le si gasim, care sunt si sa le eradicam?!? Acestea sunt doar intrebari retorice... sau poate nu tocmai retorice, daca e sa fim sinceri cu noi. Era sa uit: marii nostri duhovnici, unii au plecat la Domnul, iar pe altii ii cheama Domnul la El. Cand sa se mai rupa de Biserica si de ce, de vreme ce toata viata lor ne-au indemnat sa pastram unitatea Bisericii, iar timpul lor ramas se masoara in luni? Last edited by Miha-anca; 14.04.2010 at 20:25:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 20:08:13 |