![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi știi dumneata ce e Ierusalimul ca să întrebi ce e aia Noul Ierusalim? Sau poate nu ști căuta pe google... ori iar mă persiflezi cu întrebări. Ce e aia, ce e cealaltă... „De-o fi una, de-o fi alta, ce e scris și pentru noi, bucuroși le-om duce toate...”
Last edited by vsovivi; 10.03.2010 at 16:20:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 12.03.2010 at 19:31:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar care este acest Nou Ierusalim? Manastirea voastra din Pucioasa? |
|
|||
|
|||
![]()
Rog domniile voastre sa-mi raspunda la o intrebare simpla: pamantul se roteste sau e fix? Ceva argumente sunt bine venite, multumesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Parerea ta care este? Ca sa stiu ce vorbim.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi, Pământul de sub Cer, care a ieșit din ape după potop, după zilele potopului din vremea lui Noe, a ieșit căci apele s-au retras, este fix, plat denivelat și nu se învârte în jurul soarelui, și nici în jurul unor axe, și nici luna în jurul lui, și nici nu este în centrul universului sau al Cerului ci este, aicea jos, locul unde-și așterne Dumnezeu picioarele Sale... căci Cerul este în Centrul Creației, acolo sus, acolo unde-și are sălașul Cel necuprins și neînchis în case sau biserici sau temple făcute de mâna omului... și ni s-a poruncit să nu jurăm nici pe Cer și nici pe Pământ... probabil ca să ne ferească Hristos de jurămintele strâmbe care nu pot a fi ținute din pricina neputințeor omenești, ca să nu ne mândrim și de care va trebui cândva să dăm socoteală... chiar dacă ni se pare nouă că înjurătura e așa așa, ca o îngâmfare de neluat în seamă... la modă.
Last edited by vsovivi; 15.03.2010 at 13:03:50. |
|
||||
|
||||
![]()
Concluzie: daca pamantul a iesit de sub ape, asta este dovada ca nu este rotund ci plat.
Mai mult, ca nu se invarte in jurul axei sale si ca soarele se invarte in jurul pamantului. Este cea mai curata logica pe care am auzit-o pana acum. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|