Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2010, 09:48:14
Mariusica
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Daca viata lui e sfânta si învatatura lui de o întelepciune iesita din comun, eu zic ca trebuie sa luam aminte.

Vrei sa zici ca aceasta parere a ta e o dovada ca Dumnezeu nu exista? De unde stii tu caile lui Dumnezeu? Ele de multe ori, poate de cele mai multe ori sunt paradoxale.
Atat?
As putea sa-ti dau in sir foarte lung de oameni ce s-ar inscrie in criteriile tale, la care nu iei aminte.

Am zis:
"Teoria este interesanta. Dar contraargumetul e simplu. Asta ar fi impotriva teoriei tuturor religiilor. Tot ce au invatat religiile de mii de ani ar fi fals. Nu cred ca un Dumnezeu real si-ar minti poporul vreme de mii de ani. Gandeste-te ca au fost arsi pe rug oameni pentru mult mai putin."
Vorbesc eu aici de vreo dovada ca Dumnezeu nu exista?
Am spus asta in alte locuri dar nu aici.
Dar asta e modul de interpretare. In orice, gasiti explicatia necesara si favorabila voua.

Tags
evolutionism

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice tot-Laurentiu Dogmatica 15 11.04.2014 00:40:59
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie PadreCory Biserica Romano-Catolica 17 12.04.2008 01:35:49