Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 23:41:57
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ar14rai Vezi mesajul
Iertare fratilor, vorbeam de avort si ne-am pomenit vb de contraceptie.
Aveti alte topicuri...
Unui fumator ca sa il determini sa sa lase de fumat, poate ar fi destul sa ii arati plamanii sai (gen echografie....) si s-ar speria de negreala...

Unei mame care a facut avort ar trb sa ii arati un videoclip de pe Youtube privitor la avort. Sunt multe. Si sadice. Dar le recomand tuturor.
Si ar trb ca la acele TV-uri (mai nou si scump LCD) din sala de asteptare ale cabinetelor ginecologice sa se vizioneze aceste videoclipuri... insa nu ar fi corect pt mamicile care merg la control.

Dar nu ar strica sa fie obligate femeile care doresc avort sa vizioneze un film de 5 minute inainte de avort...
Nu stiu daca ar merge... Adevarul ca atata timp cat se "lauda" cu avorturile, in loc sa le fie rusine.... nu stiu ce ar mai merge.... inchise la C.A.P.-uri cu taurii... ca doar asta vor.
Am auzit mai demult de o initiativa a BOR de a trimite un "om" in acele cabinete care sa vb cu aceste femei, inainte de a intra la "curatat" copilasi.

.... stiti...poate ca ar trb vb mai mult cu baietii... si ei poarta vina... si ar trb sa stie si ei ca sunt vinovati de crima... daca ei ar sta cuminti... n-ar muri atatia copilasi...

Sa fie toti mai responsabili... cu mai multa credinta in Dumnezeu!
Se spune ca un calugar inspaimantat de toate relele pe care le vedea zilnic in jurul lui, a inceput sa se roage cu multa sarguinta sa-i pedepseasca Dumnezeu pe cei rai si sa-i ia de pe fata pamantului, pentru a nu-i mai chinui si pe altii. Dupa mai multe astfel de rugaciuni, "inteleptul" calugar il viseaza pe Mantuitor cum coboara de pe cruce, indurerat si insangerat si se apropie de el privindu-l in ochi cu toata blandetea lumii si rugandu-l: "Hai, parinte <<cutare>>, loveste! Pentru ce m-am jertfit eu, daca tu nu cunosti mila si rabdarea?" De-atunci, calugarul nostru nu s-a mai rugat niciodata pentru "moartea pacatosului", ci pentru iertarea si indreptarea lui.
Dragoste cu de-a sila nu se poate si nici reguli impuse, iar ideile tale au efect contrar. Cu cat ii interzici omului ceva, cu cat incerci sa intri fortat in amorul lui propriu, ingradindu-i libertatea de a alege, cu atat il catapultezi la cealalta extrema si culmea ca gaseste si multi adepti care sa-i sustina cauza... Fara rabdare si intelepciune, nimic nu e posibil! Nici un semanator nu da foc recoltei daca-i napadita de ciulini, sau cum zic babele: "Nu pui cerga pe foc pentru doi pureci!!"
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare costa1988sv Intrebari utilizatori 9 21.12.2012 18:35:48
Avortul in BC camy_d Biserica Romano-Catolica 108 04.07.2012 05:57:38
Avortul selectiv Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 22 04.06.2012 23:54:52
AVORTUL roxanica Generalitati 170 16.02.2008 23:00:39
AVORTUL! Tudor Generalitati 526 08.09.2007 14:16:46